ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΕΜ.ΠΑΠΠΑ» που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πεθελινού «Κερκινίτις» στις Σέρρες.
Ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση με  συμμετοχή 100 αθλητών από 10 σωματεία  της Βόρειας Ελλάδας παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την ισχυρή βροχή που εμπόδισε την πραγματοποίηση της τελετής απονομής των επάθλων.
Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου  Κατερίνης αποτελούνταν από 12 αθλητές και αθλήτριες σε 7 πληρώματα που συνολικά  πραγματοποίησαν  καλή εμφάνιση, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο αγώνισμα του διπλού σκιφ παίδων 12-14 ετών κατέκτησαν οι κωπηλάτες Γραμματόσης Νίκος και Σταμκόπουλος Μάρκος , ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του ο Νάστος Σωτήρης που αγωνίστηκε στο σκιφ παίδων 12-14 ετών. Ακόμη στους αγώνες συμμετείχαν οι Τσιβούλα Ουρανία και Ψωμιάδου Κωνσταντίνα στο αγώνισμα διπλό σκιφ νεανίδων, Τελμετίδου Χρυσή και Ψωμιάδου Άννα στο αγώνισμα διπλό σκιφ κορασίδων, Χατζησαββίδης Χρήστος και Αλμπάνης Χρίστος στο διπλό σκιφ παίδων, Ηλιάδου Νίκη στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών και Κυριακίδου Κωνσταντίνα και Κωστοπούλου Κατερίνα στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.

Την επόμενη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θα συμμετέχει με 10 αθλητές και αθλήτριες στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης.