ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ- Ο ΟΤΕ “ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ” τους εργαζόμενους του για να “ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ” τα 40 εκατ. του CHAMPIONS LEAGUE- ΠΡΟΣΟΧΗ στους Λογαριασμούς! Είστε οι επόμενοι που θα τη πληρώσουν…

εεεε

Από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΜΜΕ μας έχουν ζαλίσει. Ο ΟΤΕ πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions Leage και του Εuropa Leage για το 2015-2018.
Με τους εργαζόμενους του ΟΤΕ ή καλύτερα της Deutsche Telekom που παρακαλούν τη διοίκηση να μην προβεί σε νέες μειώσεις μισθών θα ασχοληθεί κανείς;
Εδώ και καιρό, οι εργαζόμενοι του OTE έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση για τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, ζητώντας την παροχή αυξήσεων και την ένταξη των συναδέλφων της ΟΤΕPLUS στον ΟΤΕ, την επαναφορά των ωριμάνσεων και του χρονοεπιδόματος στο μισθολόγιο και τη διατήρηση σε ισχύ όλων των θεσμικών όρων των παλαιότερων συνλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Χωρίς έλεος όμως, η πλευρά της διοίκησης του κου Τσαμάζ απάντησε με προτάσεις για περαιτέρω μειώσεις στους σημερινούς τακτικούς
μισθούς, θεσμοθέτηση ενός άλλου εισαγωγικού κλιμακίου που θα ισχύει για νέες προσλήψεις κλπ..
Ακολουθώντας πιστά την Γερμανική τακτική που απομυζά 6 χρόνια τώρα με κάθε τρόπο τον Έλληνα εργαζόμενο, η Deutsche Telekom έχει σκοπό τα 40 εκατ.ευρώ το χρόνο που της κόστισαν τα τηλεοπτικά δικαιωματα, να τα «εισπράξει» από τους εργαζόμενους της.
Την ίδια στιγμή που η ΟΜΕ- ΟΤΕ υπολογίζει ότι η επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2011 θα επιβάρυνε τον ΟΤΕ με περίπου 30 εκατ. ευρώ ετησίως.
Με τις ευλογίες της Μέρκελ λοιπόν, που ως γνωστόν έχει πλούσια φιλοποδοσφαιρικά αισθήματα, η νέα αυτή προσπάθεια της Ελληνικής της θυγατρικής, του ΟΤΕ θα «πιάσει τόπο».
Θα συνθλίψει τις ελληνικές μιντιακές επιχειρήσεις, βάζοντας μπροστά ένα πακτωλό εκατομμυρίων, ο οποίος όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί από πού θα προέλθει.
Γιατί για να μη γελιόμαστε, τα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΤΕ και ειδικά της δραστηριότητας της συνδρομητικής, δεν είναι τέτοια που να δικαιολογούν σπατάλες. Και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να τριπλασιάσει την τιμή του ΟΤΕ ΤV για να καλύψει το κόστος.
Άρα στο τέλος ποιος θα τη πληρώσει; Mα ποιος άλλος από τον Έλληνα εργαζόμενο που έχει την τύχη να εργάζεται στον Γερμανικό ΟΤΕ. Και δεν θα μας έκανε και εντύπωση να χρεωθεί το κάτι τις και ο Έλληνας καταναλωτής.
Σε κανέναν λογαριασμό ας πούμε…