ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ Η Κ20 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


http://www.academy.agrotikosasterasfc.gr/
Ένα υπέροχο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου. Ο Αγροτικός Αστέρας αντιμετώπισε τον Πιερικό σε μία αναμέτρηση με πολλές φάσεις και επιθετικό ποδόσφαιρο απο πλευράς γηπεδούχων.

Απο τα πρώτα κιόλας λεπτά οι ποδοσφαιριστές του Γιωργου Τσουκαλίδη έδειξαν ότι ήθελαν να πάρουν την νίκη καθώς πίεζαν συνεχώς την αντίπαλη εστία. Οι πολλές ευκαιρίες απέδωσαν καρπούς όταν στο 17' ο Βαταμίδης άνοιξε το σκορ για τους Σταχυοφόρους κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει και ο Αγροτικός Αστέρας αρκέστηκε στην κατοχή της μπάλας χωρίς να ασκεί μεγάλη πίεση στον Πιερικό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι Σταχυοφόροι, έχοντας και πάλι την κατοχή πίεζαν συνεχώς τον Πιερικό με στόχο να διευρύνουν τα τέρματα τους, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 60' όταν το σουτ του Λάμπρου κατέληξε στο δοκάρι. Η πίεση όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 75' ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν μετά απο σέντρα-σουτ του Καραμπά, ο τερματοφύλακας του Πιερικού έχασε την μπάλα και ο Πανουργίας εκμεταλλευόμενος το λάθος σημείωσε το τελικό 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε ευκαιρία να πετυχεί και άλλο γκολ, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


Η σύνθεση της ομάδας : Γιώτας, Αγαπητός, Βαφέας, Ξεπαπαδέας (Ζουμπούλης 88'), Τοπαλίδης, Λάμπρου (Καραλής 88'), Έππας (Αλέξης 89'), Μητσιός, Γιαννακόπουλος (Χασιρτζόγλου 85') , Βαταμίδης (Καραμπάς 65'), Κωστόπουλος (Πανουργιάς 65')