ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

.

Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Γνωρίζαμε ότι το θετικό αποτέλεσμα ήταν θέμα χρόνου να έρθει»

Αναστάσης Πρισκομάτης:
«Θα πρέπει τώρα να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στην Κατερίνη με το Στρατώνι, στο οποίο θα ήθελα να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μια μπασκετική ατμόσφαιρα, όπως πολλές φορές έχουμε ξαναζήσει»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Ανατόλια που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο καλαθοσφαιριστής Αναστάσης Πρισκομάτης, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Είναι δεδομένο ότι μετά από τρεις ήττες μια νίκη είναι σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Δουλεύαμε καλά όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζαμε ότι το θετικό αποτέλεσμα ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Το γεγονός ότι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχουμε παίξει τέσσερις παρατάσεις και τρία παιχνίδια κρίθηκαν στο καλάθι, μας βοήθησε πολύ να λειτουργήσουμε ψύχραιμα στις τελευταίες στιγμές του αγώνα και να είμαστε εμείς οι τελικοί νικητές. Πρέπει ωστόσο να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι, μια ομάδα που λόγω των τελευταίων ηττών αναμένεται να έχει υψηλό κίνητρο για τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι».

Αναστάσης Πρισκομάτης - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας, νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στη δύσκολη συνέχεια. Μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, πετύχαμε μια νίκη που πιστεύω μας ανεβάζει και ψυχολογικά. Θα πρέπει τώρα να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στην Κατερίνη με το Στρατώνι, στο οποίο θα ήθελα να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μια μπασκετική ατμόσφαιρα, όπως πολλές φορές έχουμε ξαναζήσει».