ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αναγέννηση Άρτας 1-1 Ισόπαλο το ντέρμπι στην Κατερίνη


Ισοπαλία στην Κατερίνη στο γήπεδο 25ης Μαρτίου, «Γιώργος Ασλανίδης» ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεαοκαισάρειας και την Αναγέννηση της Άρτας.


Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τν σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Τσαγκαράκη που αντικαταστάθηκε λ.τ. στο 70 από τον Νάκα κι ενώ είχε δεχθεί χτήπημα στο γόνατο το οποίο δε του επέτρεψε να συνεχίσει.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν καλό σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με πολύ νερό και δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια.

Στο 27΄ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γασπαράτου από τον Παπαρούνη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακράκης. Ο Μπαντής κατάφερε να διώξει εντυπωσιακά, όμως στην επαναφορά ο Μακράκης βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Στο 31΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν σε αντεπίθεση ο Κωτσιαρίδης πλάσαρε τον Μπαντή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του α΄ μέρους (40΄), η Αναγέννηση έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Γεωργίου από καλή θέση σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σακελλαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση προσπάθησε να ισορροπήσει και στο 67΄ έφτασε στην ισοφάριση, όταν μετά από φάουλ του Χριστογιάννη, ο Σακελλαρίδης έδιωξε προσωρινά την μπάλα, αλλά ο Σιδηρόπουλος πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, όμως ο Μπαντής για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός και έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στην Αναγέννηση Άρτας.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης, Τσαγκαράκης (70 λ.τρ. Νάκας), Γασπαράτος (84 Παναγιωτίδης), Μακράκης, Κωτσιαρίδης (62′ Καραγκούνης).


Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χριστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Σιδέρης (85 Τάσσος), Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.