ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Sex machines οι γυναίκες…χαδιάρηδες οι άνδρες;


kiss2
Αν και εσείς πιστεύατε πως το χάδι είναι περισσότερο «γυναικεία υπόθεση», πλανάστε… Αμερικανοί επιστήμονες αλλάζουν τα στερεότυπα και αποδεικνύουν πως οι άνδρες έχουν τελικά μεγαλύτερη ανάγκη από χάδια και φιλιά!

Η άποψη πολλών πως ο άνδρας είναι αυτός που επιζητά μανιωδώς το σεξ, καταρρίπτεται…. Και αυτό καθώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αμερικανικής μελέτης, στα ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις το σεξ για τη γυναίκα έχει σημαντικότερη θέση σε σχέση με τον άντρα! Μάλιστα σε αυτές τις περιπτώσεις το ισχυρό φύλο έχει ανάγκη από τρυφερότητα.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 1000 εθελοντές ηλικίας 25-76 ετών από ΗΠΑ, Βραζιλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Ισπανία, στους οποίους και ζητήθηκε να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια. Οι ερωτήσεις αφορούσαν την ικανοποίησή τους από τη σχέση τους και την ερωτική τους ζωή.

Και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: οι άνδρες που απάντησαν ότι αγκαλιάζονται και φιλιούνται συχνά με τις συντρόφους τους, ήταν κατά μέσον όρο τρεις φορές πιο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους σε σύγκριση με όσους είχαν λιγότερες τρυφερές στιγμές.

Αντίθετα, οι γυναικείες απαντήσεις έδειξαν ότι οι γυναίκες δεν ικανοποιούνταν εάν οι αγκαλιές και τα φιλιά δεν συνοδεύονταν και από σεξ!