ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Είναι δικαίωμα του κάθε βουλευτή να κάνει κωλοτούμπες! Η ζωή εκτός Βουλής είναι δύσκολη... "Πολλά τα λεφτά Άρη"!




  Alexandros Charoulis @FragileAlex  
... είναι δικαίωμα του κάθε βουλευτή να κάνει κωλοτούμπες! Η ζωή εκτός Βουλής είναι δύσκολη... http://www.crashonline.gr/
16 Ιουνίου 2014 : Κ. Γιοβανόπουλος (ανεξάρτητος βουλευτής): «Δεν ψηφίζω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» (ΒΙΝΤΕΟ)  
Μήνυμα να μην τον υπολογίζουν στην διευρυμένη πλειοψηφία που απαιτείται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έστειλε σε όσους κάνουν υπολογισμούς στο Μέγαρο Μαξίμου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γικοβανόπουλος.
Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στο...
Χωρίς Αναισθητικό δήλωσε ότι «μετά από όσα ζήσαμε δύο χρόνια στη Βουλή με 25 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με όλες αυτές τις συμπεριφορές που έδειχναν ότι το κράτος γίνεται προτεκτοράτο» δεν μπορεί να περιμένουν ότι θα υπάρξει συνεργασία. 

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία συννενόηση για το θέμα της προεδρικής εκλογής και ούτε τον έχει πλησιάσει κάποιος για αυτό το θέμα.
Τόνισε ότι δεν εμπιστεύεται ούτε πιστεύει κυβερνητικές υποσχέσεις για αλλαγή πολιτικής προς την κατεύθυνση της ανακούφισης της ελληνικής κοινωνίας και κάλεσε να τον βγάλουν από το κάδρο της προεδρικής εκλογής και να μην τον υπολογίζουν στην αριθμητική που κάνουν για να βρεθεί ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών.
Δείτε όσα είπε ο Κώστας Γιοβανόπουλος στον Γιώργο Τράγκα