ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΟΒΑΣ: Διαρκής προσπάθεια η τουριστική προβολή της Πιερίας


   Η επιτυχής ημερίδα για τον Όλυμπο και την τουριστική προβολή της Πιερίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ της Λεπτοκαρυάς από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, προκάλεσε το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης που εκφράζουν πλέον έμπρακτα την επιθυμία τους για ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Πιερικής γης μέσω του γραπτού, ηλεκτρονικού και τηλεοπτικού μέσου μαζικής επικοινωνίας.

   Καθοριστικό ρόλο στην ημερίδα για τον Όλυμπο και του συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της Πιερίας έπαιξαν η Αντιπερειάρχης Σοφία Μαυρίδου  και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ και Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Απόστολος Τζόβας, οι οποίοι φρόντισαν για την αρτιότητα της εκδήλωσης και την άριστη από κάθε πλευρά φιλοξενία των εισηγητών και των επισκεπτών.

    Επιπρόσθετα ο κ. Τζόβας με τη διπλή ιδιότητα αξιοποίησε και την παρουσία των δημοσιογράφων, αποδεχόμενος τις προτάσεις των τελευταίων για κάθε είδους διευκόλυνση στο έργο τους, έτσι ώστε να παράξουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα ρεπορτάζ και τις τηλεοπτικές λήψεις.

    Την τελευταία εβδομάδα τηλεοπτική συνεργείο από το κανάλι bee-channel Χαλκιδικής κινηματογράφησε τις ομορφιές του Ολύμπου, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τους ιστορικούς και αρχαιολογικούς τόπους, τις παραθαλάσσιες περιοχές κ.ά.

    Ως άριστος οικοδεσπότης ο κ. Τζόβας φιλοξένησε και ξενάγησε τα μέλη του συνεργείου bee-channel Χαλκιδικής Σοφία Γεωργαλή και Πάνο Παπαγιάννη, οι οποίοι αποχώρησαν ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι αλλά και με χαρά φωτογραφήθηκαν έχοντας ανάμεσα τους τον ιδιαίτερα δραστήριο Απόστολο Τζόβα.


   Τις επόμενες μέρες ο κ. Τζόβας θα φιλοξενήσει τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Πρωτοβουλίες που σίγουρα επιφέρουν κέρδος στην Πιερία.