ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Το Facebook έφερε και στην Πάτρα το swinging – Δεκάδες Πατρινά ζευγάρια ανταλλάσουν συντρόφους



Στο swinging, ή αλλιώς ελληνιστί στην ανταλλαγή συντρόφων επιδίδονται μέσω facebook Πατρινά ζευγάρια που βρήκαν στην «ανωνυμία» του διαδκτύου πρόσφορο έδαφος για την εκπλήρωση των ερωτικών τους φαντασιώσεων.
Το Facebook έχει πραγματικά κατακλυστεί από προσωπικές σελίδες ανδρόγυνων, παντρεμένων και μη, που αναζητούν άλλα ζευγάρια για ερωτικές συνευρέσεις.

Το thebest.gr σέρφαρε στο facebook και σε μια πρόχειρη αναζήτηση των λέξεων «Ζευγάρι – Πάτρα» σε όλες τις πιθανές εκδοχές τους, με λατινικούς χαρακτήρες, με σωστή ορθογραφία, λάθος ορθογραφία και δεκάδες παραλλαγές τους είναι ενδεικτική της πληθώρας προφίλ, άρα και του αντίστοιχου ενδιαφέροντος που υπάρχει. Υπάρχουν και άλλες λέξεις κλειδιά που οδηγούν σε αντίστοιχες σελίδες όπως εραστές, Πάτρα, ακόμη και μικρά ονόματα. Από Τούλα, Ελένη, μέχρι Αλέξης, Τάκης κ.α. 

Στα περισσότερα προφίλ επισημαίνεται το γεγονός ότι πρόκειται για ζευγάρι ενώ επίσης, συχνά πυκνά, τονίζεται και ο τόπος καταγωγής τους προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι που επίσης ψάχνουν κάτι αντίστοιχο να αντιλαμβάνονται αμέσως ότι το προφίλ ανήκει σε Πατρινούς.

Κάποια από τα ζευγάρια είναι εξαιρετικά τολμηρά αναρτώντας γυμνές τους φωτογραφίες στις οποίες καλύπτονται, με διάφορους τρόπους, τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Συνήθως το ρόλο αυτής της πρόκλησης αναλαμβάνουν οι γυναίκες.

Τα περισσότερα ζευγάρια δίνουν λίγα στοιχεία της προσωπικής του ζωής όμως δεν λείπουν κι εκείνα που δεν διστάζουν να γράψουν πού δουλεύουν ή και σε ποια περιοχή διαμένουν. Ωστόσο για περισσότερα παραπέμπουν συνήθως σε προσωπικά μηνύματα αφού πρώτα έχουν αποδεχθεί το αίτημα φιλίας.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει για τέτοιου είδους γνωριμίες, από ολόκληρη την Ελλάδα, φαίνεται πως είναι πολύ μεγάλο αφού τα Πατρινά ζευγάρια αριθμούν εκατοντάδες φίλους, 800 και πλέον.

Μάλιστα ορισμένοι από τους χειριστές αυτών των σελίδων, κατά διαστήματα καλούν τους στενούς τους φίλους σε διάφορες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν εκδρομές εκτός Πατρών, ραντεβού για μπάνιο-γυμνισμό στην Καλόγρια, μέχρι και πάρτι prive με άλλα ζευγάρια σε αποκεντρωμένα πολυτελή εξοχικά σε παραθαλάσσιες και όχι μόνο περιοχές της πόλης.

Πηγή: http://www.kapa-news.gr/2015/02/facebook-swinging.html#ixzz3R8f0sfCs