ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Στο Αγρίνιο ο Πόντες.... Ο 42χρονος τεχνικός βρέθηκε στην Ελλάδα και στο Αγρίνιο και συζητάει με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.


Το όνομά του δεν είναι καινούργιο. Ο Λιονέλ Πόντες είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Η είδηση είναι πως ο 42χρονος Πορτογάλος από την Τετάρτη βρίσκεται στην Ελλάδα και στο Αγρίνιο για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας από κοντά.

Ο Πόντες μίλησε με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού αλλά αυτό δε σημαίνει πως συμφώνησαν κι όλες. Προφανώς και είναι φαβορί για την ώρα ο Πορτογάλος αλλά οι άνθρωποι του Αγρινίου θέλουν να εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις. Το ταξίδι ήταν... αστραπή μιας ο Πόντες επέστρεψε στην πατρίδα του το βράδυ της ίδιας μέρας.
Deal δεν υπήρξε. Αλλά η υπόθεση-προπονητής στον Παναιτωλικό θα τελειώσει άμεσα. Οι άνθρωποι του συλλόγου θα έχουν επαφές και με άλλους τεχνικούς αλλά όπως γράφουμε ο Πόντες είναι το φαβορί. Και αν δεν αλλάξουν δραματικά οι εξελίξεις θα είναι και ο επόμενος προπονητής του Παναιτωλικού.