ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Θέλουν να καρατομήσουν τον ελεγκτή που αρνήθηκε να καλύψει Παπασταύρου! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑ! Γιατί το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη κι όχι γιατί είναι ηλίθιοι στην "πρώτη φορά αριστερά"...


HD_70-cover-756x1024

@KostasVaxevanis

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Όλοι θυμάστε την αποκάλυψη του Hot Docγια την σκανδαλώδη απόπειρα συγκάλυψης των μαύρων λογαριασμών Παπασταύρου, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Εκεί ακριβώς, ένας άξιος λειτουργός, ένας έντιμος Έλληνας ΑΡΝΗΘΗΚΕ να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και αντ’ αυτού συνέταξε υπηρεσιακό υπόμνημα καταγγέλλοντας τις... πιέσεις που δέχθηκε.

Αντιστοίχως η εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατά του Παπασταύρου για το αδίκημα της ψευδορκίας.

CCA7ZDaWgAEFRzD

Και ενώ όλοι πιστεύαμε πως ειναι θέμα χρόνου η ανεμπόδιστη πλέον ολοκλήρωση του ελέγχου για τους λογαριασμούς τουστενού συνεργάτη του Σαμαρά, ενημερωνόμαστε από έγκυρη πηγή πως κάποιοι μεθοδεύουν την «απομάκρυνση» του λειτουργού που κατήγγειλε την απόπειρα συγκάλυψης, με μια σειρά απίστευτες μεθοδεύσεις, ώστε τον έλεγχο να αναλάβουν άλλοι, πιό «βολικοί».

sam_1

Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο παρά το οτι η κυβέρνηση έχει αλλάξει;

Μα και βεβαια ειναι!

Εδώ προ ολίγων ημερών ευρέθη «πρόθυμος» εισαγγελέας να προσπαθήσει για άλλη μια φορά να φυγαδεύσει τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ! Δείγμα οτι το παρακράτος Σαμαρά ακόμα ζει και βασιλεύει κατω απο την μυτη της κυβέρνησης που έχει πελαγώσει στην διαπραγμάτευση εντός των τειχών.

Λάθος κύριοι της κυβερνησης. Η ιστορία δείχνει οτι οι Κεκρόπορτες έριξαν τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες. Σπάστε το απόστημα τώρα! Άλλος «Παπακωνσταντίνου» δεν πρέπει να υπάρξει, αλλιώς εσείς θα είστε που θα φύγετε με ελικόπτερο. Και θα αντηχούν ως εφιάλτης στ’ αυτιά σας τα λόγια του Σαμαρά: «Μακάρι να είχε η Ελλάδα δέκα Παπασταύρου»!

Πως θα γονατίσετε τα μεγαθήρια, όταν επιτρέπετε να σας τρώνε σκουλήκια τα σωθικά;

"netakias"