ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Γυναίκες τριγύρω πολλές, πάρα πολλές…

Προφανώς δεν περιμένει τον έρωτα της ζωής του και σίγουρα δεν πιστεύει πως ο άνθρωπος είναι μονογαμικό ον. Ποτέ, μα ποτέ η μία γυναίκα δεν του ήταν αρκετή. Στα 39 του ο μπερμπάντης Ρονάλντο μπορεί να σταμάτησε να σκίζει τα δίχτυα, αλλά τις κοπελιές θα εξακολουθήσει να τις… αγαπάει. Με τον δικό του τρόπο!
Ο αστικός μύθος υποστηρίζει πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 1.000 γυναίκες. Εκείνος δηλώνει μόνιμα ερωτευμένος με το φύλλο το ασθενές. «Δεν μπορώ να μείνω μονάχα με μία», είχε πει κάπου κοντά στα 30 του. Αυτογνωσία; Ρεαλισμός; Ο,τι και να είναι, πρόκειται για αντικείμενο ζήλιας από το φύλλο το σθεναρό. Η ιστορία παλεύει να ανακαλύψει το εάν τα γκολ του εντός γηπέδων είναι τελικά λιγότερα από εκείνα στις κρεβατοκάμαρες, τους καναπέδες και όπου αλλού…
Και όμως παρόλα αυτά ο Ρονάλντο δηλώνει ζηλιάρης («ναι είμαι και τι έγινε;»). Και ας πρόκειται για εκείνον που έχει κερατώσει σχεδόν όλες τις συντρόφους του. Οσο επιθετικός ήταν πάνω στο χορτάρι τόσο μπερμπάντης αποδείχτηκε και μέσα στα σκεπάσματα. Από το κρεβάτι του πέρασαν ουκ ολίγα κοριτσόπουλα εκλεκτά και μη. Από τα 15 του -που ο ίδιος αποκάλυψε πως έχασε την παρθενιά του- ο Ρονάλντο σκόραρε ακατάπαυστα σε κάθε… εστία. Το πρόβλημα του ήταν πως σκορπούσε και κουτσούβελα εκτός γάμου. Τρία ήξερε πως είχε, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009, όταν αναγνώρισε και έναν πεντάχρονο γιο, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε.
Αυτό τον οδήγησε στην απόφαση της βασεκτομής-στείρωσης, στην οποία υποβλήθηκε τα Χριστούγεννα του 2010. «Η φάμπρικα παιδιών έκλεισε οριστικά», αιτιολόγησε, καθώς έχει παραδεχτεί πως έχει τεράστιο πρόβλημα το προφυλακτικό. Ισως αυτή η επέμβαση και οι συνέπειες της να επηρέασαν αρνητικά και την όρεξη του για ποδόσφαιρο. Οσο για τα κορίτσια του, εκτός από δύο-τρία τα υπόλοιπα δεν ήταν και για σπίτι. Ιδού οι εννέα+1 ποιο διάσημες κατακτήσεις του…
Σουζάνα Βέρνερ

Η πρώτη μεγάλη αγάπη του και παντοτινή. Τον παράτησε έπειτα από 2,5 χρόνια σχέσης, όταν κατάλαβε πως εκείνος έβλεπε άλλες. Τελικά βρήκε το λιμάνι της στην αγκαλιά του νυν τερματοφύλακα της Ιντερ, Ζούλιο Σέζαρ, με τον οποίο είναι παντρεμένη πολλά χρόνια.
Μιλένε Ντομίνγκες

Η πιο σταθερή του σχέση. Η επονομαζόμενη και ως «Ροναλντίνια» έμεινε παντρεμένη μαζί του για τέσσερα χρόνια και γέννησε τον γιο του Ρόναλντ. Επαιξε επίσης επαγγελματικά ποδόσφαιρο και κατέχει το ρεκόρ γκίνες στα συνεχή χτυπήματα (55.197) της μπάλας από γυναίκα. Την κράτησε στον αέρα για εννέα ώρες και έξι λεπτά!

Ραΐσα Ολιβέιρα
Διάσημο μοντέλο που αποτέλεσε την παρτενέρ του πριν και μετά το Μουντιάλ του 2006. Τον χώρισε με SMS, όταν διάβασε σε κουτσομπολίστικα περιοδικά πως το Φαινόμενο είχε κάνει πάρτι στη βίλα του στη Μαδρίτη με νεαρές σπουδάστριες δημοσιογραφίας.
Ντανιέλα Τσικαρέλι
Ο γάμος τους κράτησε 84 μέρες. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε ήταν η πιο παθιασμένη σχέση της ζωής του: «Υπέφερα κοντά της. Υπέφερα και μακριά της». Τελικά τον χώρισε εκείνη: «Επειδή έτσι βαρέθηκα», αιτιολόγησε με… επιχειρήματα α μη τι άλλο.
Μιρέια Κανάλντα
Σχετικά άγνωστο μοντέλο από την πατρίδα. Η σχέση τους είχε διάρκεια λίγων μηνών και δεν άφησε πολλά ρεπορτάζ. Ηταν η πιο κρυφή απ’ όλες και εκείνη ουδέποτε μίλησε για εκείνον δημόσια.
Μπία Αντονι
Η τελευταία σύζυγος του. Μαζί της έκανε δύο παιδιά και φάνηκε για λίγο ευτυχισμένος, καθώς μόλις είχε επιστρέψει και στη Βραζιλία. Πρόκειται για τη μητέρα των Μαρία Σοφία 2 ετών, Μαρία Αλίς εννέα μηνών. Τον χώρισε εξαιτίας του σκανδάλου με την τραβεστί.
Λιβία Λέμος
Γνωρίστηκαν όταν εκείνη του πήρε συνέντευξη για ένα αθλητικό περιοδικό. Τότε βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας της στη δημοσιογραφία. Μετά τον χωρισμό τους άλλαξε διαδρομή και έβγαλε το παντεσπάνι της με γυμνές φωτογραφήσεις στο Playboy.
Νάντια Φράνσα
Ηταν ίσως η πλέον άσημη της συντροφιάς. Φημολογείται πως μαζί της έκανε ομαδικά όργια. Όταν χώρισαν, τον κατηγόρησε πως εξαιτίας του έπαθε κατάθλιψη και γενικότερα ψυχολογικά προβλήματα.
Βιβί Μπρουνιέρι
Όταν γνωρίστηκαν το 1996 ήταν και οι δύο παιδιά. Εμειναν μαζί για λίγο καιρό και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε χρόνια αργότερα. Την ονόμασαν «Βιβί Ροναλντίνια» και η κοπελιά στα 32 της το 2008 αποφάσισε να βγάλει φράγκα. Τι έκανε; Εγινε πορνοστάρ και γύρισε ταινίες με σωσίες του Ρονάλντο.
Αντρέια Αλμπερτίνι
Αυτό ήταν το γυναικεία όνομα της. Το κανονικό, το αντρικό δηλαδή ήταν Αντρέ Λουίζ Ριμπέιρο Αλμπερτίνι. Πρόκειται για την τραβεστί που έγινε η αιτία να χωρίσει από την τελευταία σύζυγο του. Μάλιστα το σκάνδαλο είδε το φως το δημοσιότητας, όταν η Αντρέια τον μήνυσε, διότι αρνήθηκε να την πληρώσει. Οι φήμες λένε πως ο Ρονάλντο είχε πάρει τρεις και όταν κατάλαβε πως δεν ήταν κοπέλες, δεν τους έδινε τα 100 ευρώ. Και για αυτό το ποσό διασύρθηκε τελικά και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί, πληρώνοντας πολλά περισσότερα. Δυστυχώς η Αντρέια πέθανε το 2009 εξαιτίας καλπάζουσας μηνιγγίτιδας.
Follow me: @jorgekaraman


Διάβασε περισσότερα στο: Γυναίκες τριγύρω πολλές, πάρα πολλές… | FourFourTwo - Αφιερώματα | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook