ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Με μεγάλη συγκίνηση η χήρα του αείμνηστου Σαράντου Καργάκου ανέγνωσε την κάτωθι επιστολή στο Επετειακό Συνέδριο της 30ετίας της Σχολής Γονέων Κατερίνης κατά την διάρκεια της Τιμητικής Βράβευσης

Σεβαστοί πατέρες
Κύριε Πρόεδρε της Σχολής Γονέων Κατερίνης κ. Κώστα Κορομπίλη, πρεσβεθτέρα κ. Βαρβάρα Μεταλληνού κ. μερόπη Σπυροπούλου, κ. Βίκυ Φλέσσα, αγαπητά μέλη του Δ.Σ., κυρίες και κύριοι.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τον ωραίο τρόπο με τον οποίο τιμάτε σήμερα την μνήμη του εκλιπόντος συζύγου μου Σαράντου Ι. Καργάκου. Η Συγκίνηση μου είναι πολύ μεγάλη. Αγαπούσε πολύ την Σχολή σας και θαύμαζε το έργο σας. Είναι ο μόνος Σύλλογος στην Ελλάδα στον οποίο μίλησε 11 φορές και με μεγάλη προθυμία. Ένιωθε μεγάλη φιλία με τον κ. Δημηνά και η χαρά του ήταν μεγάλη που ανέλαβε ένας τόσο άξιος συνεχιστής, ο κ. Κώστας Κορομπίλης την Προεδρία.
Τώρα πιά δεν βρίσκεται κοντά μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι απών. Η προσγενομένη από εσάς σε κείνον Τιμή, δείχνει ότι συνεχίζει να Ζεί στις καρδιές σας. Από εκεί ψηλά που μας βλέπει σίγουρα σας στέλνει ένα μεγάλο Ευχαριστώ. Θα μου επιτρέψετε κ. Πρόεδρε να σας προσφέρω την πρώτη μετα θάνατον έκδοση του τρίτομου έργου του «Ιστορία της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821»
Με ανάμεικτα συναισθήματα πόνου και περηφάνειας σας ευχαριστώ και πάλι για την Τιμή και για την Αβραμειαία Φιλοξενία σας.

                                                          Γιάννα Καργάκου