ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Γ. Νταντάμης: «Ο Δήμος μια ζεστή αγκαλιά για όλους. Υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας.
#Είναι Δέσμευση»

Για τον ρόλο και τη δράση το Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κατερίνης ενημερώθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης.  Σ’ έναν ουσιαστικό διάλογο με το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου, την Κοινωνιολόγο κα Χαρούλα Πιπεροπούλου, την Νομικό κα Σοφία Σαλαμασίδου, την Ψυχολόγο κα Ιωάννα Ευαγγελοπούλου και την Κοινωνική Λειτουργό κα Χρυσούλα Μοσχολούρη, ο κ. Νταντάμης ενημερώθηκε για την πορεία και τη δυναμική του Κέντρου.

«Υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας. Είναι μια υπηρεσία πρώτης γραμμής που στηρίζει γυναίκες και οικογένειες της κοινωνίας μας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να ενεργοποιηθεί όλη η κοινωνία. Θέλω να συγχαρώ το προσωπικό του Κέντρου καθώς και τον υπεύθυνο του έργου κ. Μανώλη Κοσμαδάκη για το σπουδαίο έργο που υλοποιούν. Θέλουμε τον Δήμο Κατερίνης μια ζεστή αγκαλιά για όλους. Δίπλα σε κάθε δημότη και δημότισσα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.