ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Απόστολος Τζοβας Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμιΣας είμαι ευγνώμων για την επιλογή σας το 2014 όπου με αναδείξατε πρώτο περιφερειακό σύμβουλο Πιερίας και τη νέα γενιά κυρίαρχη δύναμη της πλατειάς κοινωνικής συμμαχίας του 71% του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ωφέλιμα για την Περιφέρειά μας. Παράχθηκε έργο στον τόπο μας. Δημιουργήθηκε υπεραξία για τη γενιά μας μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου για την επιλογή τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, για τα εφόδια και την τεχνογνωσία που απέκτησα στο περιφερειακό συμβούλιο, στο έργο και στις δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την περίοδο 2014-2019.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον. Τώρα που βάλαμε τις βάσεις και είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε τον ρόλο που θα παίξει η γενιά μας. Τώρα ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίπλα στον Απόστολο Τζιτζικώστα, για να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα για την Πιερία, για να κερδίσουμε παραπάνω για τον τόπο μας, για να αποκτήσει η γενιά μας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, κυρίαρχο ρόλο στο Αύριο !