ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



«Πάμε για τη Νίκη»
Με το σύνθημα «Πάμε για τη Νίκη», ο Γιώργος Νταντάμης έδωσε το στίγμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Κατερίνης, στην ολομέλεια των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», το βράδυ της Δευτέρας.
Ο Γ. Νταντάμης μιλώντας στα μέλη του συνδυασμού αναφέρθηκε στην εκλογική περίοδο που επίσημα έχει ξεκινήσει, τονίζοντας ότι το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι η ανάγκη ανανέωσης σε πρόσωπα και πρακτικές στον Δήμο μας ώστε να ανατείλει μια νέα αισιόδοξη εποχή, όπου ο δημότης θα είναι στο επίκεντρο και οι συναλλαγές θα γίνονται χωρίς μεσάζοντες.
Στη διάρκεια της συνάντησης του συνδυασμού, δόθηκαν κατευθύνσεις σχετικά με τον εκλογικό νόμο και τις επόμενες κινήσεις του συνδυασμού, όπως η εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου επί της Γ. Ολυμπίου 1, στον πεζόδρομο Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 8μ.μ..
Οι σύμβουλοι καταχειροκρότησαν τον κ. Νταντάμη όταν δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε ως έκπληξη και τώρα πάμε για τη νίκη. Είναι αλήθεια πως μας πολεμούν με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Οι προβοκάτσιες και οι προβοκάτορες αποδοκιμάζονται, όμως, από την ίδια την κοινωνία. Εμείς θέλουμε πολιτικό πολιτισμό. Είμαστε Ανεξάρτητοι, Αδέσμευτοι, Ενωτικοί. Είμαστε η πρόταση για τον Δήμο Κατερίνης που φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια νέα πορεία, με διαφάνεια και αξιοκρατία. Εμείς δεν έχουμε ούτε χορηγούς, ούτε πελατολόγιο. Και αυτό γιατί δεν το θέλουμε, δεν είναι στην νοοτροπία μας ούτε μέρος της προσέγγισής μας για τη διοίκηση του Δήμου. Κάνουμε έντιμο αγώνα γι αυτό και θα ξεκινήσουμε τη θητεία μας στον Δήμο Κατερίνης με ουσιαστικό έργο για την κοινωνία μας. Σας ζητώ να φτάσετε παντού και τα επιχειρήματά σας να είναι οι προτάσεις μας και οι δεσμεύσεις για τον Δήμο. Να αναδειχθεί η αξιόλογη ομάδα μας που είναι μικρογραφία του τόπου μας. Το βλέπουν και το ομολογούν αυτό καθημερινά οι συντοπίτες μας. Ζητούν την Ανανέωση, γι αυτό Πάμε για την Ανατροπή, να δώσουμε στον τόπο μας αυτό που μας αξίζει».