ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

ΠΡΟΣ “ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ” “ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”Σχετικά με την επιστολή την οποία δημόσια απευθύνατε προς τους υποψηφίους των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών , όσον αφορά στις θέσεις των υποψηφίων σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα και την ενίσχυση των πολυτέκνων οικογενειών , σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:
Ως Έλληνες Εθνικιστές θεωρούμε το δημογραφικό πρόβλημα και την υπογεννητικότητα ως το υπ’αριθμόν 1 πρόβλημα για το Έθνος μας , το οποίο διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο  από την μείωση των γεννήσεων των Ελλήνων. Ύψιστη υποχρέωση της Πολιτείας είναι η ενίσχυση με κάθε τρόπο των πολύτεκνων οικογενειών.
Ο  “ΛΑΪΚΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” και η αυτοδιοικητική του έκφραση που είναι η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”  συνδράμουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των πολυτέκνων συμπατριωτών μας , ενδεικτικά δε προτείνουμε:
-Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας για κάθε νέο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ που γεννιέται. (Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα.)  
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
-Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ
 Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.
Όσον δε αφορά στις προτάσεις οι οποίες τίθενται στην ως άνω επιστολή της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας ,τις προσυπογράφουμε πλήρως.
 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση , είμαστε στην διάθεσή σας
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Π.Κ.Μ
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου “ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.