ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Βαγγέλης Λαγδάρης: «Αγαπάμε τον τόπο μας και θα συνεχίσουμε να τον υπηρετούμε» Ενθουσιώδες κλίμα στη συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία στο Κίτρος


Με τον κόσμο στο πλευρό του συνεχίζει τις προεκλογικές του ομιλίες ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης. Κι όπως ήταν αναμενόμενο το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι του Κίτρους, της ιδιαίτερης πατρίδας του, δημιούργησαν μοναδικό κλίμα στην συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, δίνοντας σημαντική ώθηση για την τελική νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Στην ομιλία τονίστηκαν τα όσα έχει επιτύχει η δημοτική αρχή στην περίοδο που ολοκληρώνεται φέτος, με πιο πρόσφατη την έγκριση έργου 9 εκ.€ από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για την βελτίωση άρδευσης στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Ο Βαγγέλης Λαγδάρης αναφέρθηκε και στους άξονες που θα κινηθεί το πρόγραμμα της επόμενης 4ετίας, και στην προσπάθεια που θα γίνει ώστε το Κίτρος να αποκτήσει λαογραφικό και πολιτιστικό κέντρο στο παλιό κτίριο του δημοτικού σχολείου.
«Αγαπάμε τον τόπο μας και θα συνεχίσουμε να τον υπηρετούμε. Το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό έχουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό της βόρειας Πιερίας. Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική νίκη, μαζί κερδίζουμε το Αύριο!»