ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Βενεζουέλα: Δύο νεκροί κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη χώρα

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Βενεζουέλα που μετρά ήδη δύο νεκρούς. Μια γυναίκα και ένα ακόμη άτομο έχασαν τη ζωή τους στις διαδηλώσεις.
Ξεφεύγει η κατάσταση στη Βενεζουέλα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς υπάρχουν δύο νεκροί κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στη χώρα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Sputnik πηγές της τοπικής αστυνομίας, νεκρή είναι μια 27χρονη γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμό στην καρδιά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην συνοικία Αλταμίρα του Καράκας. Ένα ακόμη άτομο σκοτώθηκε στην πολιτεία Αραγκούα.
Δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα δύο περιστατικά. Ιατρικές πηγές από την άλλη τονίζουν πως στην στην συνοικία Τσακάο του Καράκας, τραυματίστηκαν 27 άνθρωποι. Οι αρχές του Τσακάο ωστόσο μιλούν για 13 τραυματίες.
Την Πρωτομαγιά πάντως διοργανώθηκαν συλλαλητήρια τόσο από υποστηρικτές του προέδρου Νικολάς Μαδούρο όσο και από την αντιπολίτευση με την κατάσταση να είναι έκρυθμη.
Από την άλλη η εκτελεστική διευθύντρια της UNICEF Ενριέτα Φορ, ανέφερε ότι περισσότερα από 12 παιδιά τραυματίστηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων στη Βενεζουέλα.
Πηγή: sputniknews.com