ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ξεμπερδέψατε με αυτήν την τεράστια εγκληματική ενέργεια που στοίχισε σε δεκάδες οικογένειες τη απώλεια δικών τους προσώπων που ακόμη μέχρι τώρα δεν δίνετε στην δημοσιότητα τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων!!

 ...Ανθρώπινο λάθος η έγκλημα???


Απέραντη θλίψη και σεβασμός στα δεκάδες θύματα αυτής της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη!!
Δεν μπορώ να διανοηθω και δεν μπορώ να δεχτώ πως είναι δυνατόν.εν έτει 2023 στην περιβόητη για την κυβέρνηση 4η Βιομηχανική Επανάσταση δύο τρένα να κινούνται στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή με αντίθετη πορεία και να μη το αντιληφθεί κανείς γιατί δεν λειτουργούσαν τα περιβόητα συστήματα τηλεδιοικηση ς και φωτοσημανσης που ήθελε επικοινωνιακά να εγκαινιάσει χθες ο απίθανος μάγος που έχουμε την ατυχία να έχουμε πρωθυπουργό!!
Επιστρατεύτηκε άρον -αρον ο Αμερικανός επικοινωνιακός σύμβουλος του για την επικείμενη διαχείριση της μεγάλης αυτής τραγωδίας!!
Η γραμμή λοιπόν προς τα ΜΜΕ :
Ανθρώπινο λαθος και διαχρονικές ευθύνες !!!
Έτσι ξεμπερδευουμε σαν κυβέρνηση από τις τεράστιες ευθύνες !!
Οδηγούμε και τον γόνο σε μια εξ ανάγκης παραίτηση και όλα μέλι γάλα!!
Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη δεν ξεμπερδεψατε με αυτήν την τεράστια εγκληματική ενέργεια που στοίχισε σε δεκάδες οικογένειες τη απώλεια δικών τους προσώπων που ακόμη μέχρι τώρα δεν δίνετε στην δημοσιότητα τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων!!
Με το γνωστό θλιμμένο υποκριτικό ύφος μας ανακοινώσες ότι θα πάρεις όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έχουμε άλλη φορά τέτοιο δυστηχημα!!
Και μας σερβιρες όχι τυχαία τον Γεραπετριτη ως νέο υπουργό Μεταφορών για να ρίξει άπλετο φως όπως και στις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις!! Τον γαμπρό του Περιστέρη (ΤΕΡΝΑ) της εταιρείας που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση δεκάδων αναθέσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!
Έστειλες με εντολή Θεοδωρικακου τα ΜΑΤ να ξυλοφορτωσουν τον κόσμο που πήγε να διαμαρτυρηθεί έξω από τα γραφεία της διαχειριστριας εταιρείας !!
Αυτός είναι ο σεβασμός και η υποκριτική σου οδύνη στις δεκάδες αθώες ψυχές που θρηνεί από χθες όλη η χώρα!!
Ούτε αίμα δεν πήγες να δώσεις ως πράξη συμβολισμού όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας αθόρυβα χωρίς κάμερες και τυμπανοκρουσιες!!
Αυτή είναι η διαφορά ύφους και ήθους !!!
Τέρμα λοιπόν η υποκρισία και η επικοινωνία!!
Δεν είσαι πρωθυπουργός χώρας είσαι πρωθυπουργός Μπανανίας!!!