ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

H Κατερίνα Δαλάκα θα ταξίδευε με το μοιραίο τρένο - Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε..( μάρκετινγκ η ......... τα σχόλια δικά σας )


 Η Ελλάδα θρηνεί από την τραγωδία των Τεμπών. Δεκάδες νεκροί, δεκάδες τραυματίες, δεκάδες αγνοούμενοι ακόμα και αυτή την ώρα. Εκατοντάδες άνθρωποι αγωνιούν για τους δικούς τους που δεν μπορούν να τους βρουν, ενώ όλη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις. Εξελίξεις που έφεραν τριήμερο πένθος σε όλη τη χώρα έπειτα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο μοιραίο τρένο θα βρισκόταν και η πρώην πρωταθλήτρια στίβου, Κατερίνα Δαλάκα, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Φιντιρίκο. Το ζευγάρι είχε εκδώσει εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψει το βράδυ της Τρίτης στην Κατερίνη με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains. Για καλή τους τύχη άλλαξαν τα εισιτήρια λίγες ώρες πριν την αναχώρησή τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος θα ταξίδευαν για πρώτη φορά με τρένο, όπως αποκάλυψε ο δεύτερος, που δημοσίευεσε μια φωτογραφία από το νέο τους εισιτήριο. Μίλησε για μια αρχική αναποδιά, που τελικά κατέληξε σε τύχη για τον ίδιο και τη σύντροφο της ζωής του. Και ευχήθηκε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

«Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο. Για καθαρά λόγους τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο. Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λύπη για το περιστατικό».

Το υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της σε Instagram Story που έκανε. Με συνέπεια να δεχτεί ένα υβριστικό μήνυμα από έναν follower που την κατηγόρησε πως δε σέβεται τους νεκρούς, αποκαλώντας την πατσαβούρα.

«Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!» έγραφε το μήνυμα που δέχτηκε η αθλήτρια.

«Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ με νέα ανάρτηση έδειξε ότι πήγε να δώσει αίμα για τους τραυματίες από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.