ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Επίσημα ο Θωμάς Αναστασιάδης στο συνδυασμό ( ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ) ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ μεγαλώνει και δυναμώνει με τη συμμετοχή ενεργών συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στα κοινά αποδεικνύοντας στην πράξη ότι αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου.

🔹Ο Θωμάς Αναστασιάδης, τον οποίο και επίσημα, καλωσορίζω σήμερα στην ομάδα μας, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενεργού δημότη που επάξια βρίσκεται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης.
🔸Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2019, ο Θωμάς τιμά τη θέση στην οποία τον ανέδειξαν οι συνδημότες του, αγωνίζεται για τη λύση των προβλημάτων του δήμου καθώς και για τη βελτίωση της καθημερινότητας, μέσα από προσωπικές και συλλογικές παρεμβάσεις.
🔹Την απόφασή του να ενταχθεί στο δημοτικό μας συνδυασμό την έχει κάνει γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα ωστόσο πιστοποιούμε και τυπικά την έναρξη του κοινού μας αγώνα για τη δημιουργία του δήμου που πραγματικά μας αξίζει.
🔸Με σπουδές στο marketing κα τη διαφήμιση ο Θωμάς δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση ηλεκτρολογικού υλικού.
Από το 2011 είναι επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων έχοντας εκπαιδεύσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 1500 σκύλους. Είναι επίσης συγγραφέας τριων βιβλίων και ιδιοκτήτης της διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης σκύλων BROSDOGS.GR
🔹Θωμά σε καλωσορίζω στο συνδυασμό και σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία!