ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Dr. Pano Krokos Churchill. "O παππούς μου sir Winston Churchill".

 



Dr. Pano Kroko Churchill στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης:

  • Η απελευθέρωση της Ελλάδος από το κομμουνιστικό μπλόκ δεν θα γινόταν χωρίς την παρέμβαση της μητέρας μου Δήμητρας Πετρόπουλος στον Winston Churchill!
  • Δήμητρα Kroko Churchill στον Churchill: Αν αφήσεις να καταστραφεί το λίκνο της Δημοκρατίας, αυτό θα σημάνει και το τέλος της μητέρας των Δημοκρατικών Κοινοβουλίων!
  • Δέσμευση του Winston Churchill: Υπόσχομαι να κάνω τα αδύνατα δυνατά για την χώρα των απογόνων του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και του Αθανάσιου Διάκου! Και το έκανε στην Συμφωνία της Γιάλτας την 11-2-1945.
  • Dr. Pano Kroko Churchill: Μίλησα με τον Μανώλη Γλέζο στις Βρυξέλλες για την επιχείρηση της ανατινάξεως του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια τα Χριστούγεννα του 1944. Παραδέχτηκε ότι η επιχείρηση ήταν πλήρη αποτυχία!!! Πυροδοτήσαμε πολλές φορές το μηχανισμό ανάφλεξης αλλά δεν έγινε τίποτα. Οι κομμουνιστές επιχείρησαν 5 αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας του παππού μου Winston Churchill!
  • Τα γλυπτά του Παρθενώνα δεν είναι μάρμαρα είναι τα κόκκαλα των Ελλήνων, όχι των Γραικών, αλλά των Ελλήνων και ανήκουν εις την Ιστορία.

 

Περισσότερα εδώhttps://www.sxoligoneon.gr/index.php/fotografies-2016-2018/fotografies-2020-2200/fotografies-2022-2023/480-13-3-2023-dr-pano-krokos-churchill-o-pappoys-mou-sir-winston-churchill