ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρίας Soccer and more Ltd. Guido Nickolay μαζί με τους συνεργάτες του μιλούν για το Soccer X Camp που έρχεται 12-14 Μάιου στη Θεσσαλονίκη

Guido Nickolay, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης μιλούν για το Soccer X Camp που έρχεται το Μάιο στη Θεσσαλονίκη


Η Soccer and More, διοργανώνει το διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008. Το Scouting Camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 12 ως και τη Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Πρόκειται για ένα τριήμερο camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία Management «Soccer and More» με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών. Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Ακολουθούν οι δηλω΄σεις των υπεύθυνων του Soccer X Camp και του ιδρυτή της Soccer and More:

Guido Nickolay

Βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 3-12 Απριλίου και επισκέφτηκε το ξενοδοχείο Santa Hotel Beach όπου θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση μας και όλα τα άτομα από εξωτερικό και μακρινές περιοχές της Ελλάδας καθώς και το γήπεδο της Ραιδεστού όπου θα γίνουν τα παιχνίδια του scouting camp. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες των εγκαταστάσεων και από την ετοιμότητα των ανθρώπων που δουλεύουν για την άψογη διεξαγωγή του Soccer X Camp. Παρακολούθησε αρκετά παιχνίδια στο διάστημα αυτό, ομάδων που έχουν τις ηλικίες που ζητάμε στο Camp (2005-2008) και του άρεσε ιδιαίτερα το επίπεδο των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση της εταιρείας να πραγματοποιήσει το Soccer X Camp στην αγορά της Ελλάδας καθώς οι Έλληνες νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη ποιότητα και αρκετό ταλέντο σε σχέση με πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου γενικότερα. Η εταιρεία μας αποτελείται από 12 scouters, έχει έδρα το Saarbrucken της Γερμανίας και εκπροσωπεί πάνω από 200 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη αλλά και ανά τον κόσμο, καθώς και 100 ποδοσφαιριστές σε νεαρές ηλικίες σε πρωταθλήματα Κ19,Κ17,Κ15 και δεύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Τάσος Μαραγκοζίδης

Ο ατζέντης που μένει μόνιμα στην Γερμανία και έχει καταγωγή από την Κατερίνη είναι εκπρόσωπος αρκετών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη και επίσης του Stefan Schwab που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων. Δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παιδιών για το Soccer X Camp καθώς ο αριθμός των συμμετοχών είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλος.

Ο ίδιος είπε: “Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα 88 άτομα σε 4 ηλικιακά επίπεδα λόγω των απαιτήσεων των scouter που θα παραβρεθούν στο Camp και το χρόνο διεξαγωγής των παιχνιδιών. Δεσμευόμαστε όμως ότι θα επαναλάβουμε καινούργια διοργάνωση για τα υπόλοιπα παιδιά που δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τώρα. Το επίπεδο των αθλητών που θα συμμετέχουν είναι πάρα πολύ μεγάλο. Υπάρχουν παιδιά από top Clubs του εξωτερικού (Οσέρ Γαλλία, Στρασβούργο Γαλλία, Τβέντε Ολλανδία, Saarbrucken, Γερμανία, Μάνχαϊμ Γερμανία, Ντιναμό Ζάγκρεμπ Κροατία κ.α.) καθώς και παιδιά που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ελληνικές ΠΑΕ. Πραγματικά έχουμε δουλέψει για μια άρτια και καταπληκτική διοργάνωση. Περιμένουμε 15-20 Scouters από top Clubs της Ευρώπης (Γερμανία: Σάλκε, Νυρεμβέργη, Χόφενχάιμ, και Γλάντμπαχ, Ιταλία: Λέτσε και Σασουόλο, Ουγγαρία: Φερεντσβάρος, Κροατία: Διναμό Ζάγκρεμπ, Αυστρία: Αούστρια Βιέννης, Κύπρος: Άρης Λεμεσού και Πάφος, Γαλλία: Στρασβούργο και Τρουά κ.α.).”

Δημήτρης Πετκάκης

Ο ατζέντης της Soccer and More πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:

“Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Έχουν συμπληρωθεί 2 από τα 4 ηλικιακά επίπεδα των παιδιών. Μας λείπουν πολύ λίγες θέσεις σε 2 ηλικίες που είχαμε κάποιες ακυρώσεις λόγω τραυματισμών και θα συμπληρωθούν από τα παιδιά που έχουμε stand by. Θα είναι μια πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση και καλούμε όποιον θέλει να παρακολουθήσει να παρεβρεθεί στο γήπεδο Ραιδεστού στις 12-14 Μαϊου για να θαυμάσει τις προσπάθειες αυτών των παιδιών.

Θα παρεβρεθούν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου πέρα των scouters. Κάθε μέρα δεχόμαστε τηλέφωνα από προπονητές και παράγοντες που θέλουν να δουν τη διοργάνωση. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε την τύχη να έρθει και ο Jurgen Kohler παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας και ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και ένας από τους 6 συμβούλους της Γερμανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.”