ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Μια προσωπικότητα του παγκόσμιου αθλητισμού εντάχθηκε στο συνδυασμό μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχία στην κοινή προσπάθεια. #DimosProtypo #NtoumosGiaDimarxos #KiEgwMeNtoumo #NikiGiaTinKaterini

 Ολυμπιονίκης της χειροσφαίρισης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Σάββας Ι. Καρυπίδης συμπορεύεται στον κοινό στόχο μας για μια διαφορετική Κατερίνη.

Ο Σάββας Καρυπίδης, είχε πλούσια αθλητική καριέρα. Ξεκίνησε από τον Αρχέλαο Κατερίνης, συνέχισε να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο στις ομάδες της χώρας μας, έπειτα στην Ελβετία και στην ελίτ του χάντμπολ, στην Γερμανία. Διετέλεσε αρχηγός και κορυφαίο στέλεχος της Εθνικής Ομάδας, υπηρετώντας το εθνόσημο και την γαλανόλευκη. Επίσης, τιμήθηκε με την κλήση του, στην Μικτή Κόσμου, την κορυφαία ομάδα του αθλήματος.
Ο Σάββας εργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Έχοντας μάθει να αγωνίζεται, να προσφέρει και να νικά για την Πατρίδα, έχει ιδιαίτερη επιθυμία να μετουσιώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, στο πεδίο του Αθλητισμού και να τις εφαρμόσει προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας. Συντάσσεται μαζί μας στο όραμα για έναν Δήμο - Πρότυπο, με σκοπό να φέρει με σιγουριά και υπευθυνότητα ακόμη μια νίκη, «Νίκη για την Κατερίνη»!
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε επιτυχία στην κοινή προσπάθεια.