ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Βόλτες στο προεδρικό μέγαρο με... ξεναγό τον Παπούλια


Μήπως ήρθε η ώρα να τελειώνει η ιστορία με τις άοκνες προσπάθειες του Κάρολου Παπούλια, που τον σπρώχνουν οι κάτωθι υπογεγραμμένοι του μνημονίου να ψάχνει εναγωνίως «λύση» για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης; Γιατί μέχρι στιγμής αυτό που διαφαίνεται είναι ότι υπάρχει προοπτική για τριτοκομματική κυβέρνηση με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Αλλιώς τι νόημα θα είχε να καλέσει σήμερα ο πρόεδρος της δημοκρατίας τους τρεις αρχηγούς που έλαβαν την διερευνητική εντολή και τον Φώτη Κουβέλη; (O Aλέξης Τσίπρας δεν θα πάει τελικά, μιας και έχει εκθέσει επανειλημμένα τις απόψεις του και δεν έχει διάθεση για απογευματινό... τσάι στο προεδρικό μέγαρο).

Αλήθεια, γιατί ο πρόεδρος δεν κάλεσε και την Αλέκα Παπαρήγα και τον Πάνο Καμμένο; Επειδή έχουν κατηγορηματικά απορρίψει τη συμμετοχή τους σε "κυβέρνηση του μνημονίου"; Και γιατί καλεί τον Αλέξη Τσίπρα που θεωρεί ότι θα ήταν συνενοχή η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ;
Λίγο περίεργα όλα αυτά.
Ορθώς όμως κάλεσε τον Φώτη Κουβέλη. Αν οι τρεις τα έχουν βρει, όπως δήλωσε ο Βενιζέλος, ας προχωρήσουν και ας μη μπλέκουν τον πρόεδρο σε παιγνίδια εντυπώσεων. Και ας σταματήσουν οι βόλτες στο προεδρικό Μέγαρο.
Αν πάλι δεν ισχύουν αυτές οι φήμες και όντως ο Κουβέλης δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τότε καλό είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας να ανακοινώσει… χθες την ημερομηνία των εκλογών..
Αρκετά τράβηξε το αστείο…
Γιατί με τούτα και με κείνα βρήκε ευκαιρία ο νεοναζί  Μιχαλολιάκος να… εισβάλει στο προεδρικό μέγαρο. By kentrinews