ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ερώτηση αναγνώστη σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού στο υπουργείο ανάπτυξης


Φωτογραφία για Ερώτηση αναγνώστη σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού στο υπουργείο ανάπτυξης
Επειδή είμαι βλάχος και δεν καταλαβαίνω,ας απαντήσει κάποιος στο ερώτημα που έχω σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού δύο υπαλλήλων του... Υπουργείου ανάπτυξης το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα,και εχθές δηλαδή δύο μέρες πριν τις εκλογές.

Υποστηρίζει ένας ξενοδόχος από το Ηράκλειο Κρήτης ότι ενώ ήθελε να πάρει 3.000.000 ευρώ επιδότηση,αναγκάστηκε με πόνο ψυχής να δώσει μίζα σε δύο υπαλλήλους και μάλιστα από 300.000 ευρώ να κατεβάσει τη μίζα στα 120000 ευρώ.

Τελικά ο ξενοδόχος αυτός δεν πήρε την επιδότηση των 3.000.000 και τελικά τους κάρφωσε στην αστυνομία και στο ΣΔΟΕ με αποτέλεσμα τα γνωστά χουντοκάναλα να πανηγυρίζουν για την επιτυχία αυτή των αρχών !

Το ερώτημα είναι : Αν ο ξενοδόχος από την Κρήτη είχε πάρει την επιδότηση των 3.000.000 ευρώ ,θα είχε καρφώσει τους υπαλλήλους του Υπουργείου ανάπτυξης ή όχι ;

Ένα απλό ερώτημα ενός βλακός πολίτη με μεταπτυχιακό στα οικονομικά !

Κύριε ξενοδόχε από το Ηράκλειο της Κρήτης ,σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί με τρώει η περιέργεια.

Σκέφτομαι μήπως είστε και ΠΑΣΟΚ και σας έταξαν τελικά τα 3.000.000 μετά τις εκλογές ως bonus του καρφώματος και σαν ανταπόδωση του θεατρινίστικου τρόπου με τον οποίο "δώσατε" τους υπαλλήλους που λαδώσατε !!

Ευχαριστώ κύριε Ξενοδόχε !

Αναγνώστης