ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

Σε καταγγελίες προχωρούν οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" καθως και το κόμμα της "Χρυσής Αυγής".
Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι «στον υποψήφιο βουλευτή τους στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Αττικής κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ καταγγέλθηκε από επόπτες, εκλογικούς αντιπροσώπους του.....
κινήματός αλλά και εκλογείς ότι στα εκλογικά τμήματα 234 και 237 Κορωπίου του Νομού Αττικής, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς τα ψηφοδέλτια και των κομμάτων αυτών!!!

Επιπλέον «από εκλογείς, μας καταγγέλλεται ότι, στο εκλογικό τμήμα 162 Ν. Φαλήρου της περιφέρειας Α’ Πειραιώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παραδίδουν στους εκλογείς ψηφοδέλτια και των κομμάτων αυτών.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΡΓΕΙΑ ΤΟΥ: ΔΕΝ Θ' ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ 1961 ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ "ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ !!!

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΩΝ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ, ΟΣΟ ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΥΣΟΥΝ....

http://epanastasitora.posterous.com/