ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ. Στο τουρνουά της ΧΑΝΘ οι άντρες του Πιερικού



Στο πλαίσιο της καλύτερης αγωνιστικής προετοιμασίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της ΧΑΝΘ το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου.
Οι άνδρες του Πιερικού μετά την δυνατή και σκληρή προετοιμασία στο βασικό στάδιο αρχίζουν να δουλεύουν στο κομμάτι της τακτικής.
Το τουρνουά της ΧΑΝΘ είναι μια εμπειρία να "ξεπιαστούν" οι άνδρες του Πιερικού από την προετοιμασία και συνάμα να δοκιμαστούν παίκτες και συστήματα στο κομμάτι της τακτικής προετοιμασίας της ομάδας.
Το Σάββατο στις 18:00 η ομάδα του Πιερικού θα αγωνιστεί με την ομάδα της ΧΑΝΘ και την επόμενη μέρα ανάλογα με την έκβαση του αγώνα με μια από τις ομάδες της ΜΕΝΤ και της ΕΛΠΙΔΑΣ.
Το διήμερο τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στο προπονητή του Πιερικού να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και ικανότητα των παικτών της ομάδας, καθώς και το βαθμό ετοιμότητας και απόδοσης σε αυτό το χρονικό σημείο της προετοιμασίας της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Πιερικού η οποία είναι η πρώτη ομάδα της Κατερίνης που ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία, δείχνει πως με σωστό προγραμματισμό, με τεχνογνωσία, με σκληρή και επιστημονική δουλειά, και πάνω απ' ολα με πειθαρχία σε όλους τους τομείς τα υψηλά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου.

Ο Πιερικός έχει πετύχει πάρα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα και έχει βάλει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο κόσμος της Κατερίνης έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και αναμένεται να βοηθήσει και φέτος την ομάδα του Πιερικού σε όλα τα τμήματα και σε όλους τους αγώνες.
Οι συνεχιζόμενες νέες εγγραφές παιδιών, η αθρόα συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας σε όλα τα τμήματα είναι ένα δείγμα της αναγνώρισης της άρτιας δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται στην Κατερίνη το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 στο ντέμρπι της Πιερίας με την ομάδα της Νίκης Αιγινίου.
Τα κορίτσια του Πιερικού θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί που έχουν εδώ και 2 χρόνια και να πετύχουν ακόμη μια νίκη. Μια νίκη με καθαρό σκορ όπως κάνει τα δυο χρόνια που παραμένει αήττητη με δυο συνεχόμενες κατακτήσεις του πρωταθλήματος παγκορασίδων.
Η ομάδα των παίδων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής αγωνίζεται στην Έδεσσα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με την ομάδα του Ικάρου στις 16:00.
Η ομάδα των παίδων αποτελείται ουσιαστικά από την ομάδα των παμπαίδων που κατάκτησε και αυτή το περσινό πρωτάθλημα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944/995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948/724752.