ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλεμος ξεσπασε στους κολπους των ΑΝΕΞ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Ημαθία


Εναντίον του βουλευτή Κώστα Γιοβανόπουλου στράφηκαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ημαθία Χρήστος Παναγιωτίδης και Δημήτρης Γκαμάνης, οι οποίοι καταγγέλουν παρασκηνιακές κινήσεις του βουλευτή. Στην κοινή ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

"Δυστυχώς η ήρα από το στάρι δεν ξεχώρισε ποτέ. Αφελείς όσοι το πιστέψαμε, η δύναμη της εξουσίας ζαλίζει. Αλλοίμονο σε αυτόν που δεν ξεχωρίζει το καλάμι από το ποδήλατο. Πιστέψαμε ότι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό γεννήθηκε με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο, αλλά η αρρώστια είναι βαριά και δεν λέει να φύγει, όσο και να την πολεμάμε!

Το ζήσαμε και αυτό σήμερα... να μας απαλλάξουν από τα καθήκοντα που είχαμε σε αυτή την μάχη, χωρίς την θέληση μας! Μάχη που δίναμε κάθε μέρα με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος όχι γιατί μας το ζήτησαν αλλά επειδή αυτό νιώθαμε.

Αλλά κάποιος αποφάσισε να μας απαλλάξει, κάποιος είδε ότι του στεκόμασταν εμπόδιο, κάποιος έπρεπε σιγά σιγά, να αρχίσει να ξεπληρώνει τα προεκλογικά του γραμμάτια, κάποιος μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται..!! Κύριε Γιοβανόπουλε δεν αποφασίζεται εσείς για μας...

Εμείς αποφασίζουμε για το μέλλον μας σε αυτήν την παράταξη και θα ματώσετε πολύ για να μας πετάξετε έξω...!! Αλλά και πάλι δεν θα τα καταφέρετε!!

Η λογική και η τιμιότητα είναι πάντα που κερδίζει και σας προτρέπουμε να ανοίξετε το λεξικό να διαβάσετε αυτές τις 2 λέξεις.

Λυπούμαστε που σας έχουμε στην παράταξη μας και είναι ένα λάθος που θα το διορθώσουμε σύντομα...!! Στέλνουμε “χαιρετίσματα” σε εσάς και τους ακόλουθους σας και να σας ευχόμαστε καλή “επιτυχια” στο έργο σας.... Θα μας βρείτε μπροστά σας".
www.imathia-news.blogspot.gr