ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

3ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ "Επιστροφή" ...στις νίκες



ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2 – 0
Καλύτερος ο Αχιλλέας, πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0 παίζοντας στην έδρα του με τα Γρεβενά Αεράτα. Οι γηπεδούχοι είχαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης την μπάλα στην κατοχή τους και εκτός των δυο τερμάτων, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμη περισσότερο την έκταση του σκορ.
Η ομάδα των Γρεβενών στις αντεπιθέσεις ήταν επικίνδυνη και το θύμιζε αυτό στους γηπεδούχους ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όταν στην κόντρα βγήκε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Καρασκόρδα με τον έμπειρο τερματοφύλακα όμως να αντιδρά σωστά και να δίνει τη λύση στις φάσεις που χρειάστηκε.
Το σκορ άνοιξε για τον Αχιλλέα στο 27' όταν σε φάουλ του Μπεκιάρη έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε με ωραία σέντρα στον Μπαγλαρίδη που κέρδισε με κεφαλιά τους κεντρικούς αμυντικούς των Γρεβενών και έκανε έτσι το 1-0.
Το παιχνίδι κύλησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, να έχουν ευκαιρίες να το κάνουν, αλλά να μη τα καταφέρνουν μέχρι το 40' όταν σε σέντρα του Λαζαρίδη από δεξιά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Δημητριάδη και πολύ σωστά ι διαιτητής Καλατζής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Το εκτέλεσε εύστοχα ο Παυλίδης που ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης και έτσι έγινε το 2-0. Νωρίτερα οι παίκτες του Νίκου Μπαλοδήμου, έχασαν με τις αντεπιθέσεις τους 2-3 καλές ευκαιρίες και μαζί τους την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι.
Έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος με τον Αχιλλέα να είναι δίκαια μπροστά με 2-0 και να μπαίνει καλύτερα από την ομάδα των Γρεβενών στο δεύτερο μέρος, χάνοντας και πάλι σημαντικές ευκαιρίες να τριπλασιάσει τα τέρματα του.
Οι σωστές αλλαγές του Δημήτρη Παπούλα έκλεισαν τους διαδρόμους στους φιλοξενούμενους κι έτσι οι προϋποθέσεις αντεπιθέσεων για τα Αεράτα μειώθηκαν αρχικά και στη συνέχεια ατόνησαν με αποτέλεσμα να καταγραφεί δίκαια το τελικό 2-0 ως σκορ της αναμέτρησης.
Καλός και χωρίς λάθη ο διαιτητής Τηλέμαχος Καλατζής από τη Λάρισα.
Τον ακολούθησαν οι δυο βοηθοί του Παπακυρίτσης και Καλφούτζος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Παπούλας)
Καρασκόρδας, Μπαγγέας, Καπασακαλίδης, Μπέης, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Γελαδάρης (62' Κοτσιαρίδης), Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης (75' Αγγελάκης), Μπεκιάρης, Λαζαρίδης (82' Θαμνόπουλος).
ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ (Νίκος Μπαλοδήμος)
Βίδρας, Δημητριάδης, Κατσαντώνης (57' Αποστολίδης), Νασιόπουλος, Ίττης, Αλεξανδρής, Τσαπατσάρης (84' Ζιώγας), Ντινόπουλος, Δημόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Γρεβενά Αεράτα 2 - 0
Ένωση Αποστόλου Παύλου - Αλεξάνδρεια 1 - 0
Νάουσα - Κοζάνη 0 - 2
Πυρσός Γρεβενών - ΑΟ Κάστωρ 0 - 2
Μακεδονικός Κοζάνης - Λευκάδια 0 - 0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ένωση Αποστόλου Παύλου 13
2. Νάουσα 12
3. Κοζάνη 11
4. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 10
5. Λευκάδια 10
6. ΑΟ Κάστωρ 8
7. Παναργειακός Άργους Ορεστικού 6
8. Πυρσός Γρεβενών 6
9. Γρεβενά Αεράτα 4
10. Αλεξάνδρεια 3
11. Μακεδονικός Κοζάνης 2