ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

5 απίστευτα τρικ που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά


H λέξη δίαιτα, και ό,τι συνεπάγεται αυτής, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γυναίκας και μόνο η σκέψη της μπορεί να σπείρει τον πανικό και την κατάθλιψη! Μπορεί φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε κιλά να είναι η καλή διατροφή και η συστηματική άσκηση, αλλά εμείς σας έχουμε και κάποια άλλα μικρά και πολύτιμα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε χωρίς κόπο αλλά κυρίως με τρόπο...

1. Φάτε μπροστά σε καθρέφτη: Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο και αστείο, αλλά πιάνει! Σύμφωνα με ερευνητές, οι άνθρωποι που τρώνε με έναν καθρέφτη απέναντί τους τείνουν να καταναλώνουν μικρότερες ποσότητες μιας και ανησυχούν περισσότερο για το σώμα τους. Επιπλέον, αν τρώτε πραγματικά λαίμαργα, είναι πολύ πιθανό να... τρομάξετε από την εικόνα σας!

2. Φάτε με αντρική συντροφιά: Ο λόγος φυσικά είναι πασιφανής. Μπορεί οι άντρες να καταναλώνουν τρομακτικές ποσότητες, αλλά όταν τους έχουμε απέναντί μας, έχουμε την τάση να τρώμε και λιγότερο και πιο προσεκτικά. Αυτό συμβαίνει διότι κυριαρχεί η γυναικεία μας φύση και φιλαρέσκεια με αποτέλεσμα να μας αποτρέπει από το να πέσουμε με τα μούτρα στο φαγητό! Θυμηθείτε λίγο τι ποσότητες καταναλώνετε όταν είστε με τον καλό σας και τι ποσότητες όταν είστε με τις κολλητές σας.

3. Πληρώστε με μετρητά: Είναι αποδεδειγμένο, ότι το να πληρώνει κανείς με πιστωτική κάρτα και όχι με μετρητά, έχει ως αποτέλεσμα τα ποσά που ξοδεύονται να είναι πολύ μεγαλύτερα. Αυτό συμβαίνει γιατί παρασυρόμαστε όταν δεν έχουμε μπροστά μας το ακριβές ποσό το οποίο και πληρώνουμε. Όπως λοιπόν συμβαίνει με τα ψώνια, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το φαγητό. Αν λοιπόν θέλετε να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, καλύτερα να πληρώνετε με μετρητά.

4. Ανάψτε ένα κερί με άρωμα βανίλιας: Ο κύριος λόγος που χαλάτε τη δίαιτά σας είναι τα γλυκά; Τότε, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, δεν έχετε παρά να ανάψετε ένα κερί με άρωμα βανίλιας στο καθιστικό σας, ή να το ψεκάσετε με σπρέυ ανάλογου αρώματος. Η μυρωδιά θα μειώσει την ανάγκη σας για γλυκό και κατά συνέπεια, θα σώσει τη δίαιτά σας!

5. Μην τρώτε με τις... πυτζάμες: Φυσικά οι πυτζάμες από μόνες τους δεν είναι ικανές να σας παχύνουν, αλλά το να γευματίζετε φορώντας φαρδιά και άνετα ρούχα, μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Αυτό συμβαίνει γιατί αισθανόμαστε πιο αδύνατοι, λόγω των συγκεκριμένων ρούχων, με αποτέλεσμα να τρώμε περισσότερο. Δοκιμάστε να φορέσετε κάτι πιο στενό την επόμενη φορά. Πραγματικά αποδίδει...
queen.gr