ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2 ΣΤΙΣ 10.30π.μ.
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΛΑΣΗ- ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ- Ε.Ε. - ΔΝΤ- ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ)

ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
 ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

Συνάδελφοι οικοδόμοι είναι γνωστό πως ο κλάδος της κατασκευής έχει υποστεί με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Χιλιάδες συνάδελφοι μας βρίσκονται στην ανεργία πάνω από 2 χρόνια, με ότι συνεπάγεται αυτό για εμάς και τις οικογένειες μας. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε στις οικογένειες μας ούτε τα απαραίτητα.
Η τρικομματική κυβέρνηση του κεφαλαίου (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) επιτίθεται στα δικαιώματα και στις κατακτήσεις μας για να βγει το κεφάλαιο αλώβητο από την κρίση και για να μπει σε νέο κύκλο κερδοφορίας, από την ένταση της ταξικής εκμετάλλευσης.
Ρίχνουν το μεροκάματο μας στα 25-30€, αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης, καταργούν το εποχικό επίδομα, διαλύουν τις κλαδικές συμβάσεις με ότι αυτό σημαίνει για τις μισθολογικές μας αποδοχές (τριετίες, επιδόματα τέκνων, γάμων κ.α.). Πολλοί από εμάς θα κάνουν πολύ καιρό να δουν και αυτό το κουτσουρεμένο μεροκάματο αφού η κρίση έχει βάθος και ένταση.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ!
ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
ð ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ. ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ð ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 10.30π.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ