ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Καμμένος -> Το ελληνικό κράτος επιχορήγησε με 238.000 € το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα το 2008 - «Πολιτικός απατεώνας ο Σαμαράς»


Αυτά είναι τα έγγραφα που αποκάλυψε ο Καμμένος 
Έγγραφα που, όπως κατήγγειλε, δείχνουν ότι το ελληνικό κράτος έδωσε επιχορήγηση 238.000 ευρώ για το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα το 2008, αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Ρόδο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε στη δημοσιότητα απόφαση του ΕΟΤ, όταν υπουργός Τουρισμού ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με την οποία διατέθηκαν 238.000 ευρώ για την πραγματοποίηση του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όπου και είχε εκλεγεί πρόεδρος της ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως βλέπετε από τα έγγραφα που παρουσίασε ο Πάνος Καμμένος, τα χρήματα προορίζονταν για...
την κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας των αποστολών που συμμετείχαν στο 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που έγινε στην Αθήνα από τις 26 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου του 2008.


Από enikos

Καμμένος: «πολιτικός απατεώνας ο Σαμαράς» 
Περιοδεία στη Ρόδο πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, έκανε λόγο για σχέση διαπλοκής μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κατήγγειλε χορηγία του ΕΟΤ στη Σοσιαλιστική Διεθνή και χαρακτήρισε  «πολιτικό απατεώνα» τον Α. Σαμαρά...

Πιο συγκεκριμένα, επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι «έχει παραδώσει την Ελλάδα στην Α. Μέρκελ και στους δανειστές της».

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση «δεν υπηρετεί το συμφέρον του τόπου», ενώ, θέλοντας να παρουσιάσει τις σχέσεις διαπλοκής μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κατήγγειλε (και έδωσε στη δημοσιότητα σχετική απόφαση επί υπουργίας του Άρη Σπηλιωτόπουλου) ότι ο ΕΟΤ το 2008 επιχορήγησε με 238.000 ευρώ τη Σοσιαλιστική Διεθνή για το συνέδριο το οποίο είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα και στο οποίο είχε εκλεγεί πρόεδρός της ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, αποκάλεσε «πολιτικό απατεώνα» τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά γιατί, όπως είπε, «άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει ως πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης», ενώ επανάλαβε τις θέσεις του ότι θα πρέπει η Ελλάδα να αξιοποιήσει τα κοιτάσματα πετρελαίου που υπάρχουν στις θάλασσές της. Παράλληλα χαρακτήρισε πυλώνες ανάπτυξης τον τουρισμό και τη ναυτιλία.

Το μεσημέρι ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, και τοπικά στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε το λιμεναρχείο της Ρόδου και την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Γιάννη Μαχαιρίδη με τον οποίο συζήτησε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Από enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.