ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΉ ΤΟΥ DOOBLE 4 GOOOGLE ΑΣΤΕΡΙΟ ΡΕΥΝΙΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΑ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟ ΚΡΙΤΟΓΛΟΥ




Ο Αστέριος, ενώ παρακολουθούν χαρούμενες και υπερήφανες η δασκάλα του και η μητέρα του


     Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ΠΕ Πιερίας κ. Αστέριος Κρίτογλου οργάνωσε στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσηςσήμερα τελετή έκφρασης συγχαρητηρίων προς τον μαθητή του 2ου Δημ. Σχ. Λιτοχώρου Αστέριο Ρέυνικ, τους γονείς και τους δασκάλους του, για την τιμητική διάκρισή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Doodle 4 Google», στον οποίον διακρίθηκε μεταξύ τεσσάρων εθνικών φιναλίστ ηλικίας από 6 έως 18 ετών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης. 


Στο Αστέριο ο κ. διευθυντής χάρισε έναν πάπυρο, καθώς και δύο βιβλία τιμής ένεκεν για τη μεγάλη του νίκη, μεταξύ 8.000 μαθητών,ως αναγνώριση για την τιμητική διάκριση στον διαγωνισμό που μας έκανε όλους περήφανους,. Στην τελετή έκφρασης συγχαρητηρίων παρέστησαν η μητέρα του Αστέριου, η δασκάλα του, καθώς και ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου κ. Παπαθανασίου, στον οποίο χαρίσθηκε επίσης τιμητικός πάπυρος. Για τη μεγάλη διάκριση του Αστέριου μίλησαν με τα θερμότερα λόγιαο κ. Κρίτογλου, ο κ. Παπαθανασίου, καθώς και η δασκάλα του, αλλά και η μητέρα του.
Ο Αστέριος δήλωσε ότι αισθάνθηκε υπερήφανος και χαρούμενος που βγήκε πρώτος ανάμεσα σε τοσούς πολλούς διαγωνιζόμενους μαθητές.
Ο κ. Κρίτογλου θα επισκεφθεί προσεχώς και το 2ο δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου, όπου θα οργανωθεί μια διαφορετική τελετήευχαρηστηρίων για τον μαθητή Αστέριο Ρέυσνικ.