ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Ο… μοναχικός αγρότης, οι σέξι Βουλγάρες και τα 500 ευρώ

xeiliΔύσκολες ώρες πέρασε πατρινός παραγωγός αγροτικών προϊόντων από την περιοχή του Μιντιλογλίου όταν για την συγκομιδή σοδειάς από τα χωράφια του αναζήτησε φτηνό εργατικό δυναμικό και προσέλαβε εργάτριες από την Βουλγαρία.
Για να βρει εργάτριες προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν δυο αλλοδαποί (ένας Αλβανός και ένας Βούλγαρος) οι οποίοι τον πήγαν να κλείσει τη σχετική συμφωνία με τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία στην περιοχή της Ανθούπολης.
α δύσκολα για τον παραγωγό ξεκίνησαν την επόμενη ημέρα καθώς οι τρεις γυναίκες με το που έφτασαν στο κτήμα, του ζήτησαν να αλλάξουν και κατευθύνθηκαν προς την αποθήκη που τους έδειξε. Οι… εργάτριες έκαναν πάνω από τρία τέταρτα μέσα στην αποθήκη με αποτέλεσμα ο αγρότης να τις αναζητήσει κατευθυνόμενος προς τα εκεί όπου έκπληκτος είδε πως όχι μόνο δεν είχαν αλλάξει αλλά ήταν ημίγυμνες προτείνοντάς του να αφήσουν την συγκομιδή και να… «γλεντήσουν» αλλιώς.
Η πρόταση ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον «εργοδότη» ζητώντας τους μάλιστα να φύγουν από το κτήμα του. Οι τρεις γυναίκες επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα μόνο που τις συνόδευαν δυο Βούλγαροι οι οποίοι απαίτησαν από τον παραγωγό να τους καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ αλλιώς θα τον κατήγγειλαν πως εξανάγκασε τις τρεις γυναίκες να έρθουν σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο άτυχος παραγωγός αφού για αρκετή ώρα δέχθηκε εκβιασμούς και απειλές υποχρεώθηκε να πληρώσει 500 ευρω και να ζητήσει και συγγνώμη για να κλείσει το θέμα…
Πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.