ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ενθουσιασμός στη Βρετανία για τον μικρό πρίγκιπα!



«Ευτυχώς, μοιάζει στη μητέρα του και έχει περισσότερα μαλλιά από μένα», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Τυλιγμένος σε μία λευκή κουβέρτα στην αγκαλιά της μητέρας του ο πρίγκιπας του Κέιμπριτζ και τρίτος διάδοχος του αγγλικού θρόνου έκανε χθες τη πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Το βασιλικό αγόρι, το οποίο ζυγίζει 3,8 κιλά και ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Δευτέρας, και όπως είπε χθες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του.

Έπειτα από πολλές ώρες αναμονής οι παπαράτσι και οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί χθες έξω από την πτέρυγα «Lindo Wing» της κλινικής St Mary ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις είδαν το ζευγάρι να βγαίνει χαμογελαστό έξω και να παίρνει το δρόμο του για τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον μαζί με τον πρίγκιπας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Στις πρώτες τους δηλώσεις, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, μιλώντας για το όνομα του μωρού, είπαν ότι «ακόμα το σκεφτόμαστε» και έκαναν λόγο για «μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή».

Μάλιστα, ο Ουίλιαμ σχολιάζοντας τα μαλλιά του βρέφους, τόνισε χαριτολογώντας: «Δόξα τω Θεώ, έχει περισσότερα μαλλιά από εμένα».

Ο πρίγκιπας είπε ακόμη ότι, όταν μεγαλώσει το παιδί του, θα του «υπενθυμίσει» ότι... παίδεψε τους γονείς του, καθώς ο τοκετός της Κέιτ άργησε λίγο περισσότερο, απ' ότι είχε προβλεφθεί.


http://www.protothema.gr