ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ενσωματώθηκε ο Κρουσταλέλλης, έκλεισε ο Καθάριος

Δεύτερη ημέρα προπονήσεων η σημερινή για τον Πιερικό του Γιώργου Φοιρού.
Οι Κατερινιώτες είχαν στην προπόνηση 30 παίκτες με 3-4 επι δοκιμή στο Α΄ΔΑΚ της πόλης και με τον Κρουσταλέλλη να κάνει την πρώτη του προπόνηση φορώντας τη μελανόλευκη φανέλα.

Ο Γιάννης Συμεωνίδης δούλεψε με τους τερματοφύλακες του στα βοηθητικά του σταδίου και ο Γιώργος Φοιρός έδωσε τρεξίματα και χρόνο συναρμογής στους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο του κυρίως γηπέδου.
Υπάρχει διάθεση απο νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πιερίας, κάτι που κάνει τον έμπειρο προπονητή, το επιτελείο του, τη διοίκηση  και τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για την χρονιά που έρχεται με έναν Πιερικό πρωταγωνιστή.

Έναν Πιερικό που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία, τη φανέλα και τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν και σήμερα κοντά στην ομάδα με τους συνεργάτες του και οι πληροφορίες λένε ότι δουλεύει για να υλοποιήσει τη μεταγραφή 2 παικτών οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι του Άρχοντα του Βορρά.


Παίκτες που θα αξιοποιήσουν τον Στεφανίδη επιθετικά και θα "φιλτράρουν" το παιχνίδι της μελανόλευκης ομάδας.

Δε θα συνεχίσει ο Αδριόπουλος που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και δόθηκε και επίσημα η ελευθέρα στην Άκη Βασιλειάδη να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.
Ο Πιερικός προετοιμάζεται για το ταξίδι στη Βουλγαρία και το 12ήμερο που θα ακολουθήσει στο Μπάνσκο, με τον Γιώργο Φοιρό να καταστρώνει τα πλάνα του για το χτίσιμο της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στη Β΄εθνική κατηγορία ανεξάρτητα με την μορφή που θα έχει αυτή.