ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ




Ο δρόμος προς τις επιτυχίες είναι γνωστός πια για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και τον ακολουθούν πιστά , πετυχαίνοντας πολύ καλές εμφανίσεις σε κάθε αγωνιστική και ηλικιακή κατηγορία συμμετέχουν. Έτσι στους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε  ο ΝΑ.ΠΕ.Σ.Πεθελινού Σερρών την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι  από τους έξι, νέους κυρίως αθλητές, που εκπροσώπησαν τον Ναυτικό  Όμιλος  Κατερίνης κάποιοι  για πρώτη φορά δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους σε αγώνες , οι επιτυχίες και τα μετάλλια δεν έλειψαν και σε αυτή την διοργάνωση.
Στο πρόγραμμα των αγώνων, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο νεοσύστατος Σύλλογος του Πεθελινού Σερρών «Κερκινίτις»,  περιλαμβάνονταν 9 αγωνίσματα στα οποία πήραν μέρος πάνω από 100 αθλητές από 9 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδος.  Οι αθλητές του Ν.Ο.Κατερίνης κάτω από την καθοδήγηση του Τεχνικού Συμβούλου Γ.Μπικογιάννη έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.
Πιο συγκεκριμένα οι δωδεκάχρονοι  Σωτήρης Νάστος  και Ζαχαρίας Τζιόμπανος   στην πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών αν και ήταν ίσως οι νεαρότεροι στο αγώνισμά τους, δείχνοντας δείγματα για πολύ καλή μελλοντική εξέλιξη. Στο σκιφ παίδων 12-14 ετών ο πιο έμπειρος Χατζησαββίδης Χρήστος που δεν έχει λείψει από το βάθρο των νικητών σε καμιά από τις διοργανώσεις που συμμετείχε, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών η Χρύσα Τελμετίδου στη 2η συμμετοχή της σε αγώνες κατατάχθηκε 5η κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Πολύ καλά δείγματα έδωσαν με τις εμφανίσεις τους και οι Λευτέρης Ευσταθιάδης που κατατάχθηκε 7ος στο σκιφ παίδων και Ράνια Τσιβούλα 9η στο σκιφ κορασίδων.