ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Φρένο... στους βιαστικούς του σeξ! Βρέθηκε η θεραπεία

Χαράς ευαγγέλια για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρης εκσπeρμάτισης η οποία... μπορεί να χαρακτηρίζεται ανδρικό πρόβλημα αλλά στην πραγματικότητα επηρεάζει και τους δύο συντρόφους. Τα κακά νέα είναι ότι πολλοί διστάζουν να το συζητήσουν με κάποιο ειδικό τα καλά νέα είναι ότι πλέον η πρόωρη εκσπeρμάτωση βρίσκει...το φάρμακο της.

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά οι επιστήμονες μετά από πολυετείς έρευνες ανακάλυψαν το φάρμακο το οποίο φρενάρει τους βιαστικούς του σeξ. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία η οποία αντιμετωπίζει χωρίς να επιβαρύνει τον πάσχοντα την πρόωρη εκσπeρμάτωση. Μέχρι πρότινος η πρόωρη εκσπeρμάτιση αντιμετωπίστηκε ως ψυχολογικό πρόβλημα και για δεκαετίες θεραπευόταν ακόμη και με ψυχολογικά φάρμακα. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν κρέμες και σπρέι τοπικής εφαρμογής αλλά κρίθηκαν ιδιαίτερα δύσκολα στην εφαρμογή τους .Με αποτέλεσμα να προκαλούν μούδιασμα του πeους, ενω αν υπήρχε υπέρβαση δοσολογίας τότε σημειώνονταν ...κάθετη πτώση ή και αδυναμία εκσπeρμάτισης. Επίσης είναι πολύ πιθανό το αναισθητικό συστατικό να μεταφερθεί στον/στη σύντροφο προκαλώντας μειωμένη απόλαυση και αδυναμία κορύφωσης/οργaσμού.

Λοιπές μέθοδοι
Κάποιες άλλες τεχνικές αυτοβοήθειας, όπως χρήση διπλού προφυλακτικoύ ή προφυλακτικoύ που περιέχει αναισθητική ουσία (προφυλακτικά επιβράδυνσης), τα οποία δημιουργούν ελαφριά αίσθηση μουδιάσματος, μπορεί να είναι εν μέρει αποτελεσματικά και για σύντομο χρονικό διάστημα, στην ουσία όμως ενδέχεται να επιδεινώσουν αντί να εξαλείψουν το πρόβλημα επειδή μειώνουν ή καταργούν τις σeξουαλικές αισθήσεις που πρέπει να τεθούν σε έλεγχο για να βελτιωθεί η πάθηση.

Νέα θεραπεία

Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με το iatropedia, αναμένεται να είναι στα ράφια των φαρμακείων τα χάπια με τη δραστική ουσία την δαποξετίνη που καταπολεμούν την πάθηση αυτή. ¨Ηδη πήρε την σχετική έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και αναμένεται μόνο η τιμολόγηση του. Όσοι πιστοί προσέλθετε ...το σκεύασμα θα χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή ενώ δεν θα περιλαμβάνεται στην λίστα φαρμάκων.