ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                                                                                                      
 Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καταγγέλλει την άγρια δολοφονία ενός 34χρονου νεαρού, ο οποίος ξεψύχησε μέσα στο δρόμο από την εν ψυχρώ επίθεση 15 χρυσαυγιτών, χτες τη νύχτα στην Αμφιάλη. Οι ίδιοι θρασύδειλοι υμνητές του Χίτλερ μόλις πριν λίγες μέρες χτυπούσαν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα στέλνοντας εννιά τραυματίες στο νοσοκομείο.
Ξεκίνησαν χτυπώντας αδύναμους μετανάστες, προχωράνε χτυπώντας ανθρώπους του μόχθου που απαιτούν τα δικαιώματά τους,  αύριο θα χτυπήσουν και την πόρτα του μαγαζιού μας. Επιβεβαιώνουν, έτσι, το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, την αποστολή που τους έχει δοθεί να καταπνίξουν κάθε λαϊκό αγώνα για το συμφέρον του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι τα ίδια μαντρόσκυλα που βγάζει το σύστημα από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας κάθε φορά που ξεσπά βαθιά καπιταλιστική κρίση, για να κάνουν την πιο βρώμικη δουλειά. Είναι το σύγχρονο παρακράτος που τροφοδοτείται από τον κόσμο της νύχτας και προσπαθεί να αντλήσει συμπάθειες και ανοχή πάνω στα μεγάλα προβλήματα που περνάει σήμερα ο λαός μας. Όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ, όπως αυτοδιαφημίζονται, αλλά είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Αυτού του συστήματος που επιδιώκει να ξεπεράσει την κρίση με 1,5 εκ. ανέργους, με μεροκάματα των 15? για όσους ακόμα δουλεύουν και με τους εκατοντάδες χιλιάδες από μας στο οριστικό λουκέτο.
Απέναντι στο φόβο και την υποταγή που θέλουν να σπείρουν στα λαϊκά στρώματα, μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία πρέπει και μπορούμε να στήσουμε τείχος απειθαρχίας και αγώνα, να τους σαρώσουμε. Δεν θα αφήσουμε χώρο για να δρουν και να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού και της νεολαίας.
Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί Σωματεία, Ενώσεις ΕΒΕ, και κάθε συνάδελφο να καταδικάσουν τους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής και να πάρουν πρωτοβουλίες για να αποκαλύψουν το ρόλο τους. 
Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 7:30 το απόγευμα στο σιντριβάνι-πλατάνι  
     

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ