ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα! Άγρια επεισόδια στο Κερατσίνι - Οδοφράγματα με πέτρες και φωτιές στους δρόμους




- Σοβαρά επεισόδια έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Κερατσίνι
- Χημικά στην κεφαλή της πορείας, κρότου λάμψης και οδομαχίες
- Σπάνε υποκαταστήματα τραπεζών στη Λεωφόρο Σαλαμίνος
- Χτύπησαν τον Πάνο Καμμένο και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους
- Περίπου 10.000 κόσμου στη συγκέντρωση για την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής
- Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σοβαρα επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κερατσίνι, καθώς λίγο μετά τις 7 μ.μ. ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με πέτρες και μολότοφ. Ακολούθησαν συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έγινε και χρήση χημικών και κρότου λάμψης. 

"Πεδίο μάχης" η Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου αντιεξουσιαστές έχουν φτιάξει οδοφράγματα και έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμάτων και συνεχίζεται ο πετροπόλεμος.


Μετά τη σύγκρουση με τα ΜΑΤ, κόσμος έχει διασκορπιστεί στα γύρω στενά, ενώ μέρος της πορείας συνεχίζει προς το δημαρχείο. Ο κόσμος παραμένει και ψάχνει δρόμου,ς ώστε να ξαναενωθεί με την πορεία. 










Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και τον χτύπησε άγρια (διαβάστε περισσότερα εδώ), ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και καμεραμέν, ανάμεσά τους και το τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1, οι οποίοι βρισκόταν στην περιοχή, ζητώντας τους να κλείσουν τις κάμερες.  

Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1
Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1

«Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακουγόντουσαν από το ΠΑΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, τα εργατικά συνδικάτα, και απλούς πολίτες.



Στο σημείο της δολοφονίας του 34χρονου βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε για την άγρια δολοφονία και τη Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήρισε "φασιστική και μαφιόζικη οργάνωση".