ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΙΒΟΥ 2014 - ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ/ΗΜΑΘΙΑΣ
  Στην Κατερίνη, στο Πνευματικό Κέτρο – ΕΚΑΒΗ, έγινε την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 η Ετήσια Γιορτή Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας. 


  Στην   εκδήλωση   παραβρέθηκαν  ο  εκπρόσωπος  της   Ι. Μ.  Κίτρους – Κατερίνης - Πλαταμώνα π. Ιωακείμ Οικονομίκος,  ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κουκοδήμος Κώστας,  ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης  κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος,  η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Μακρίδου Πιπίτσα., ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης κ. Παπαδημητρίου Θωμάς, παράγοντες των Σωματείων, Προπονητές-τριες, Αθλητές-τριες, Κριτές, γονείς και αρκετοί φίλαθλοι του Στίβου.
  
Στη σύντομη προσφώνησή του ο Πρόεδρος της ΕΑΣ  κ. Διαμαντόπουλος Θεόδωρος ευχαρίστησε το Δήμο Κατερίνης, και τον Ο.Π.Π.Α.Π. για τη βοήθεια και τη συνεργασία του στη οργάνωση της εκδήλωσης, και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά για το 2014 σε Αθλητές-τριες και Συλλόγους.
  
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ο.Π.Π.ΑΠ.  κ. Παπαδημητρίου Θ. τόνισε την σημασία της συμμετοχής των νέων στον αγωνιστικό αθλητισμό και αναφέρθηκε στην προσπάθεια στήριξής του από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  Στη συνέχεια ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ κ. Βαρυτιμίδης Χάρης έκανε αναφορά στην 30χρονη ιστορία της ΕΑΣ, στις επιτυχίες αθλητών-τριών αλλά κυρίως στην πετυχημένη διοργάνωση αγώνων, Πανελληνίων και Διεθνών από την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Πιερίας-Ημαθίας.
  
Κατά της διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι 36 Αθλητές και Αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2013, πετυχαίνοντας Πανελλήνιες νίκες και συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες.
  
Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση από τον Κώστα Κουκοδήμο στην κόρη του, Αθανασία, που διακρίθηκε με την ομάδα σκυταλοδρομίας του συλλόγου της.
  Επίσης, τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους οι πρώην Τεχνικοί Σύμβουλοι της ΕΑΣ , κ. Τασόπουλος Αλκίνοος και Αποστολόπουλος Δημήτριος καθώς και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ  κ. Χρυσοστομίδης Χρήστος.
   
                                              Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.