ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μήνυμα του νικητή των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014




Συνδημότισσες  και  συνδημότες
Θέλω από καρδιάς  να ευχαριστήσω   όλους  εσάς,   που  με την ψήφο σας  αναδείξατε  πρώτο τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ  στις εκλογές της  Κυριακής. Επίσης θεωρώ υποχρέωσή μου να συγχαρώ  τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους – ανεξαιρέτως συνδυασμού – οι οποίοι σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές πλαισίωσαν τα ψηφοδέλτια. Τους αξίζει ο έπαινος.
Φίλες και φίλοι
            Τόσο στο Δήμο μας , όσο και και σ΄ ολόκληρη τη χώρα το μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι σαφές. Από την ψήφο των πολιτών αναδείχθηκε η εμπιστοσύνη σε ανθρώπους, οι οποίοι,  πέρα από κομματικές και τοπικιστικές αντιλήψεις, υπηρετούν τον τόπο τους . Σήμερα,  ο Δήμος μας ,  με αφετηρία τις στέρεες βάσεις,  έχει τη δυνατότητα να πορευτεί σε μια νέα πενταετή θητεία, με ενότητα, γνώση, σύνθεση απόψεων, εμπειρία ,  αλλά και ανανέωση.
Συνδημότισσες  και  συνδημότες
Απευθύνομαι σε  όλους σας, και σε εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας,  αλλά και  σε  όσους προτιμήσατε κάποια άλλη δημοτική παράταξη. Σας καλώ, την επόμενη Κυριακή, να υπερψηφίσετε τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ,  δίνοντας έτσι το  μήνυμα  της  προοπτικής και της νέας πορείας του  Δήμου μας. Σας καλώ να σταθούμε όλοι μαζί  πάνω από  μικροπολιτικές σκοπιμότητες  και να στρέψουμε το βλέμμα μας σε ένα  και μόνο στόχο ,  στο παρόν  και το  μέλλον  του ευλογημένου αυτού τόπου.
                                                                                                             ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
                                                             Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου