ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/5/2014



Από τη Διεύθυνση Διοίκησης της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι στις  25 Μαΐου 2014,  οι επαναληπτικές  περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν σε όλους τους Δήμους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης) και οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν μόνο στους Δήμους που κανένας συνδυασμός δεν συγκέντρωσε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, θα διεξαχθούν στα ίδια εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας, που χρησιμοποιήθηκαν στην πρώτη ψηφοφορία (18-5-2014) με τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους ίδιους  εφόρους αντιπροσώπων δικαστικής αρχής.
   Κατά την επαναληπτική ψηφοφορία δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014, ο εκλογέας δεν σημειώνει σταυρό προτίμησης σε κανένα υποψήφιο σύμβουλο, δεδομένου ότι  η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μόνο ανάμεσα στους υποψήφιους Περιφερειάρχες ή Δημάρχους των δύο (2) συνδυασμών που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους κατά την πρώτη ψηφοφορία.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου