ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Ελάτε να διεκδικήσουμε, να τολμήσουμε να επιχειρήσουμε»

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ»
-----
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-----
Τηλ. 23510 79 820-1 Φαξ 23510 77 935
Ιστοσελίδα: christogiannisd.blogspot.gr
E-mail: christogiannisd@yahoo.gr


Κατερίνη, 20/5/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Λάος της Πιερίας με την άμεμπτη δημοκρατική συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, απέδειξε ότι τα δημοκρατικά ιδεώδη τον χαρακτηρίζουν και με αυτά περιφρουρεί τη δημοκρατία, τους θεσμούς της και όλες τις διαδικασίες της.
Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου γι’ αυτή την προεκλογική σας διαδρομή που ήταν στάση τιμής και απάντησης για το αναπτυξιακό μέλλον της Πιερίας.
Η ιδιαιτερότητα των συνδυασμών που συμμετείχαν έφερε το σεβαστό αποτέλεσμα για τον καθένα. Το αποτέλεσμα αυτό επιβάλλει, όμως, επαναληπτικές εκλογές, στις οποίες έχουμε δημοκρατική υποχρέωση να συμμετέχουμε.
Ο συνδυασμός Περιφέρεια Πρωταθλήτρια με απόλυτο σεβασμό στη θέληση του Πιερικού Λαού, δεν προκάλεσε, ούτε προκαλεί!
Τώρα, επιχειρεί, με αίσθημα βαθύτατης ευθύνης, να ανταποκριθεί στο βαρύ έργο και καλεί όλους τους Πιεριείς να στηρίξουν το σύνθημα «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια».
Εγγύηση για τη συνεργασία μας αποτελεί η πορεία μου, την οποία γνωρίζετε. Αυτήν καταθέτω με όλη μου την ψυχή και σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μας για το καλό της Πιερίας.

Καταθέτουμε την πρόσκληση ανοιχτά! Ελάτε να διεκδικήσουμε, να τολμήσουμε, να επιχειρήσουμε! Την Κυριακή 25 Μαΐου οι Πιεριείς ψηφίζουν χωρίς να λείψει κανένας, όλοι μαζί με χαμόγελο αισιοδοξίας.