ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τραγικά τροχαία δυστυχήματα: Γυναίκα κάηκε ζωντανή – 20χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο

amaxi-kaigetai-570
Τραγικό θάνατο, μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, βρήκε 44χρονη Σερβίδα έξω από τον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και πήρε φωτιά. Ο 50χρονος οδηγός κατάφερε να βγει σώος από το φλεγόμενο όχημα αλλά η 44χρονη σύζυγός του η οποία επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, απανθρακώθηκε.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε στην περιοχή, οι φλόγες επεκτάθηκαν στο διπλανό δάσος. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, η πυρκαγιά περιορίστηκε και σβήστηκε, αφού αποτέφρωσε δυο στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.
20χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο
Ένας 20χρονος έχασε την ζωή του και ένας 18χρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Ήπειρο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pamepreveza.gr, το τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό κοντά στην έξοδο προς Ηγουμενίτσα, το πρωί της Κυριακή, όταν για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο, που επέβαιναν τα δύο νέα παιδιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε πάνω στα προστατευτικά και κατέληξε σε παράδρομο πέφτοντας από ύψος πέντε μέτρων.
Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο 20χρονος οδηγός ενώ ο 18χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα δύο παιδιά είχαν καταγωγή από τα Γιάννενα. Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό:
«Σήμερα (01-06-2014) το πρωί στην Εγνατία Οδό (Λαδοχώρι Θεσπρωτίας) έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του 18χρονου συνοδηγού. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας».