ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

"Βόμβα" Ιβάν! Ποια ομάδα "αγοράζει" και γιατί;

"Βόμβα" Ιβάν! Ποια ομάδα "αγοράζει" και γιατί;
Τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να ταράξει ο Σαββίδης! Πώς ετοιμάζεται να ...απλωθεί επιχειρηματικά και να δυναμώσει τον ΠΑΟΚ;

Προσπάθειες για να αποκτήσουν τον ΕΛΕΓΧΟ κάποιας ΠΑΕ στη βόρεια Ελλάδα κάνουν τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ!
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ΕΝΤΟΛΗ στους άμεσους συνεργάτες του να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου ο Δικέφαλος να αποκτήσει -μία τουλάχιστον- "συνεργαζόμενη" ποδοσφαιρική ομάδα στο Βορρά.
Το αφεντικό του ΠΑΟΚ θέλει να έχει ένα σύλλογο με τον οποίο θα διατηρεί την ...άνεση να συνεργάζεται κυρίως σε αθλητικά θέματα. Στο επίπεδο ανταλλαγής παικτών, για παράδειγμα.
Ήδη έγινε μια πρώτη προσέγγιση στην ΠΑΕ Βέροια, ωστόσο η απάντηση από τον μεγαλομέτοχο της Βασίλισσας, Γιώργο Αρβανιτίδη, ήταν αρνητική, όπως έμαθε ο σκύλος.
Πλέον, οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στη Δόξα Δράμας που και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Football League. Οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα συμφωνία.
Για να καταλάβετε ποια θα είναι η "σχέση" των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται σε πρώτη φάση να προτείνει στην ομάδα της Δόξας για προπονητή τον Γιώργο Γεωριάδη, που αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο και θέλει να ακολουθήσει την καριέρα πρώτου προπονητή.
Τέτοιες κινήσεις, βεβαίως, δεν είναι καινούργιες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ούτε, φυσικά, στο ευρωπαϊκό. Πολλές μεγάλες ομάδες συνηθίζουν και επιδιώκουν να έχουν ...καλές σχέσεις με μικρότερους συλλόγους και να συνεργάζονται σε επίπεδο μεταγραφών, δανεισμών ποδοσφαιριστών κ.λπ.

sportdog