ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δέκα σεξουαλικές «πρακτικές» που ξετρελαίνουν κάθε γυναίκα



Ο Σεξουαλικός Δεκάλογος που κάθε άντρας πρέπει να ακολουθεί με...θρησκευτική ευλάβεια...


1. Μεγαλύτερη "επιθετικότητα"
Στην πλειοψηφία τους, οι γυναίκες θέλουν πρωτοβουλία και "επιθετικότητα" στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει πως ο άντρας πρέπει να αγγίζει, να πιάνει, να χειρίζεται το σώμα της γυναίκας με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και λίγο "ζοριλίκι" (καλώς εννοούμενο). Ασχολήσου με τις ανάγκες της (πάνω από όλα) όμως δείξε της ποιός είναι το Αφεντικό

2. Φιλιά - πολλά φιλιά
Πολλοί άντρες, με το που αρχίζει η καθ'εαυτή πράξη αμελούν να φιλούν την παρτενέρ τους, λες και ο εγκέφαλός τους δεν μπορεί να συγχρονίσει την λεκάνη με το στόμα τους την ίδια στιγμή. Μέγιστο λάθος! Πέρα από το ότι τα φιλιά από τη φύση τους αυξάνουν την σεξουαλική διέγερση, και ψυχολογικά η γυναίκα νοιώθει μεγαλύτερη άνεση και δέσιμο με τον εραστή της αν αυτός συνεχίσει και την φιλά κατα τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

3. Χάδια στην κλειτορίδα εν ώρα σεξ
Πάρα πολλές γυναίκες δεν μπορούν εύκολα να φτάσουν σε οργασμό αν δεν υπάρχει ταυτόχρονος ερεθισμός της κλειτορίδας τους. Άρα, ειδικά στις στάσεις που διευκολύνεται η επαφή με αυτή (η γυναίκα από πάνω ή "κουταλάκια"), φρόντισε να την χαιδεύεις εκεί. Αρχικά πιο απαλά και ήρεμα, αλλά όσο κλιμακώνεται η πράξη, και κρίνοντας και από τον σωμα και την αναπνοή της, γίνε πιο επίμονο και μεγάλωσε την πίεση και την ταχύτητα. Μην το παρακάνεις βέβαια, δεν είναι joystick σε Playstation.

4. Γλύψε ευλογημένε!
Ο τίτλος τα λέει όλα. Όμως, μάθε το εξής: όσο καλύτερος γίνεις στον στοματικό (και αυτό προυποθέτει εξάσκηση, παρατήρηση και επιμονή) τόσο περισσότερο κερδίζεις τη μάχη, και όχι μονο των εντυπωσεων, αλλά την ουσία αυτής. Το στοματικό σεξ είναι ίσως ο σημαντικότερος τρόπος για να έρθει σε οργασμό μεγάλος αριθμός γυναικών, και αν μη τι άλλο μια εξαιρετική "προθέρμανση" για το κυρίως σεξ. Άρα, μην διστάσεις ούτε στιγμή στο να...σκύψεις.

5. Ασχολήσου με τον λαιμό της
Το δέρμα που καλύπτει την περιοχή μεταξύ του αυτιού και του κόκαλου της κλείδας είναι πολύ λεπτό και υπερευαίσθητο στο άγγιγμα. Χάιδεψε, γλύψε, φίλα όλη την έκταση μεταξύ της βάσης του αυτιού και του ώμου της. Θα καταλάβεις αμεσως από τις αντιδράσεις το τι...θησαυρό ανακάλυψες.

6. Μίλα της βρώμικα
Δεν εννοώ να γίνεις καρικατούρα από κακό πορνό. Ουτε "τι σου κάνω μάνα μου", ούτε "πες μου τι είσαι, πες μου τι είσαι". Από την άλλη, και η υπερβολική ευγένεια και τα "γλυκούλικα" και τρυφερά λογάκια τα βαριέται και η πιο ερωτευμένη. Δείξτης τον πόθο σου μιλώντας της (αρκετά) αυθόρμητα. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν, και αντέχουν, πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Και αν δεν τα βρουν σε εσένα, θα τα ψάξουν αλλού. κράτα τις ευγένειες για έξω από το κρεβάτι λοιπόν.

7. Τράβα της τα μαλλιά
Μην την αφήσεις Φαλακρή Τραγουδίστρια, όμως μην τα πιάνεις επίσης σαν κομμώτρια που της κάνει βαφή. Σε σγυκεκριμένες στάσεις πιάσε (με το ένα χέρι, μη γίνεις γραφικός) στιβαρά το πίσω μέρος των μαλλιών της και τράβα τα για λίγο...ή γύρνα της το πρόσωπο προς εσένα, κρατώντας τη πάντα από τα μαλλιά για να της δαγκώσεις τα χείλια. Θα με θυμηθείς.

8. Ξάφνιασέ τη με ένα στα γρήγορα
Ο αιφνιδιασμός, το απρόσμενο ανεβάζουν τη λίμπιντο στα ύψη. Στιγμές λοιπόν που δεν το περιμένει (ή κάνει πως δεν το περιμένει) άρπαξέ τη, κατέβασέ της τα ρούχα και κάντε το εκεί που είσαστε. Κόντρα στον τοίχο, στο πατωμα, στον νεροχύτη, στο γραφείο. Είπαμε όμως, να είναι η εξαίρεση το γρήγορο - μην σας γίνει...συνήθεια.

9. Το (περίφημο) G Spot
Για αυτό το θρυλούμενο σημείο, 2 εκατοστά περίπου στο εσωτερικό, και επάνω, του κόλπου έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις. Υποτίθεται πως χαρίζει τους πιο έντονους οργασμούς αν εντοπιστεί, όμως όπως και να έχει η προσπάθεια για την αναζήτησή του, μόνο...χαρά θα φέρει.

10. Μεγαλύτερη σημασία στο στήθος
Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών οι περισσότεροι άντρες...δίνουν και καταλαβαίνει στο στήθος. Με το που...μπουν, συνήθως το ξεχνάνε. Λάθος. Αποτελεί, στο σύνολό του και όχι μόνο οι ρώγες, ένα hot spot για την διέγερση της γυναίκας. Άρα, όσο περισσότερα σημεία ταυτόχρονα δίνουν ερεθίσματα στον εγκέφαλο, τόσο καλύτερο το...τελικό αποτέλεσμα.