ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ»




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Ιουνίου οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Κύπελλο Δήμου Καλαμαριάς 2014» που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του, και συγκέντρωσαν 150 αθλητές από 11 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.
                Ο Ναυτικός  Όμιλος Κατερίνης είχε μια ολιγομελή αλλά ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή, αφού από τα τρία πληρώματα που αγωνίστηκαν  τα 2 ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας ένα χρυσό κι ένα αργυρό μετάλλιο υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Φυτοπούλου Κατερίνας.
Αναλυτικότερα στο αγώνισμα του διπλού σκιφ παίδων 12-14 ετών οι αθλητές Νάστος Σωτήρης και Τζιόμπανος Ζαχαρίας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο,τερματίζοντας πρώτοι με ιδιαίτερη άνεση. Στο αγώνισμα του διπλού σκιφ κορασίδων 12-14 ετών οι κωπηλάτριες Κυριακίδου Κωνσταντίνα και Κωστοπούλου Κατερίνα ξεκίνησαν πολύ δυνατά και παρότι μια διόρθωση πορείας φάνηκε προς στιγμήν να τις αφήνει εκτός μεταλλίων, ένα πολύ δυνατό φίνις τις έφερε στη δεύτερη θέση και στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές Ζαβαντίας Κωνσταντίνος και Καζάκας Γιώργος που αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ παίδων και τερμάτισαν στη 5η θέση.
Σημαντική η συμβολή γονέων των αθλητών και του μέλους του Ν.Ο.ΚΑΤ. Χρυσούλας Παρλίτση που ανέλαβαν τη φροντίδα και τη δαπάνη της μεταφοράς της αποστολής στους αγώνες και στήριξαν τους αθλητές στη προσπάθειά τους.
Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ως 15 ετών κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία. Τηλ. 6944812050 κος Γ.Μπικογιάννης καθηγητής Φ.Α. Τεχνικός Σύμβουλος Ν.Ο.ΚΑΤ.
Ο έφορος κωπηλασίας
Γιάννης Νικολαΐδης